star

Iti propunem cel mai tare bonus de la Unibet.

Alatura-te milioanelor de clienti de la Unibet, insa nu oricum! Fa-o in forta folosind un bonus exclusiv de 100% pana la 300 RON, oferit de SportXpert. Joaca la un operator de incredere si profita de cotele atractive, oferta bogata cu pariuri live si jocuri de cazino populare. Vrei mai multe detalii? Ramai pe aceasta pagina si verifica toate informatiile importante.

Pareri Unibet

Bonusuri 9
Oferta LIVE 10
Oferta Pre-Meci 9
Pariuri Virtuale 5
E-Sports 8
Cash Out 10
Alte Functionalitati 8
LIVE Streaming 9
Metode de plata 9
Metode de retragere 8
Customer Support 9
Verdictul Sportxpert 8.5

Rating

(9/10)

Despre casa de pariuri online Unibet.ro

"UNIBET" este o marcă comercială înregistrată. Unibet nu este afiliat sau asociat cu echipe sportive, organizatori de evenimente sau jucători afişaţi pe site. Site-ul este operat de Unibet Germany Ltd. Adresa de înregistrare a companiei este Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, cu nr. de înregistrare C 56247, C.I.F. 35777957.

Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026. Unibet Germany Ltd. este licenţiată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Atunci când Unibet a fost înfiinţată, în 1997, a început cu o singură ambiţie: pentru ca un jucător (fondatorul Anders Ström) să îşi împărtăşească cunoştinţele în sporturi pentru a ajuta alţi jucători să efectueze pariuri mai informate. Credem că acest lucru este la fel de important în prezent precum a fost la început. De aceea cei de la Unibet continuă să fie experţi in înţelegerea lucrurilor de care au nevoie jucătorii pentru a efectua pariuri care le sporesc pasiunea pentru sporturile preferate.

Unibet este parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Puteţi afla mai multe despre istoria Kindred, despre companie şi oportunităţi pentru cariere accesând site-ul de mai jos: www.kindredgroup.com

Crearea unui cont online pe Unibet.ro

Pasul 1: Accesați pagina principala

Pasul 2: Dați click pe “Înregistrare” în colțul din dreapta sus al paginii

Pasul 3: Introduceți datele personale obligatorii în 3 pași simpli, după fiecare pas apăsând pe butonul “Continuă” în partea de jos a paginii. La final apăsați din nou pe “Înregistrare” și contul va fi creat.

Verificarea unui cont online pe Unibet.ro

Pentru a îți verifica contul cu succes, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

    • Află ce documente trebuie să trimiți de pe pagina de Verificare a contului tău.

    • Citește mai jos cerințele de calitate pentru documente.

    • Încarcă documentele necesare pe pagina de Verificare.

    • Conform regulamentelor, toți clienții noștri trebuie să-și verifice identitatea în termen de 30 de zile de la crearea contului. Nu veți putea retrage câștigurile până nu veți fi verificat. Această măsură protejează toți jucătorii noștri împotriva furtului de identitate, facilitează desfășurarea rapidă a tranzacțiilor și vă permite să profitați din plin de site-ul nostru.

    • Când vă solicităm verificarea contului, vă vom ruga să încărcați fotografii digitale sau capturi de ecran ale anumitor documente. Puteți face acest lucru pe pagina de Verificare a contului dumneavoastră.

    • În conformitate cu legislația, conturile de jucători care nu sunt verificate într-un anumit interval de timp pot fi restricționate sau chiar suspendate.

Alimentarea unui cont online pe Unibet.ro

Metodele de depunere valabile pe site-ului Unibet.ro sunt următoarele:

    • Transfer bancar

    • Card bancar (MasterCard/Visa/Maestro)

    • Skrill

    • Neteller

    • Paysafecard

    • Trustly

Retragerea fondurilor dintr-un cont online pe Unibet.ro

Metodele de retragere valabile pe site-ul Unibet.ro sunt următoarele:

    • Card bancar(MasterCard/Visa)

    • Transfer bancar

    • Neteller

    • Skrill

    • Trustly

De retinut ca indiferent de metoda de retragere aleasă de dvs, este necesar ca acea metodă de plată să fi fost utilizată la alimentarea contului de joc. 

Plasarea unui pariu online pe Unibet.ro

Pentru a plasa un pariu online pe site-ul Unibet.ro trebuie să parcurgeți următorii pasi:

1. Alegeți tipul de pariu: Pre-meci (secțiunea În Curând) sau Live (secțiunea Live)

2. Alegeți tipul de eveniment pe care doriți să pariați: Sportul, Competiția, Meciul

3. Alegeți tipul de pariu pe evenimentul selectat: 1X2 (Echipa câștigătoare), Mai multe goluri, Scor correct, etc.

4. Dați click pe cota din dreptul tipului de pariu selectat

5. Evenimentul va fi adăugat pe Biletul de pariuri. Introduceți suma pe care doriți să o pariați și dați click pe butonul Plasați pariul

Verificarea unui pariu online pe Unibet.ro

Atât pariurile dvs. precedente, cât și cele care nu au fost stabilite încă, pot fi găsite în secțiunea Istoric pariere, din lobbyul de Pariuri Sportive. Statusurile biletelor de pariuri pe baza cărora puteti filtra oferta de pariere sunt:

    • Castigat - acest status este afișat pentru un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind câștigător iar suma aferentă a fost atribuită contului dvs de joc. 

    • Pierdut - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind necâștigător. 

    • In Asteptare - acest status reprezintă un bilet de pariuri plasat ce a nu fost încă validat.

    • Cash-out - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost închis la alegerea dvs, prin intermediul opțiunii Early Cashout. 

Bonusuri pariuri sportive pe Unibet.ro

    • Bonusul de Bun Venit - Îți oferim un bonus de bun venit personalizat, indiferent că ești interesat de pariuri sportive, cazino sau poker! Pentru a vedea diversele tipuri de oferte de bun venit, accesează secțiunea de prezentare a bonusurilor și dă click pe butonul Ia bonusul de la oferta pe care o preferi. Apoi vei fi redirecționat către pagina de înregistrare unde îți poți crea contul și poți lua bonusul. De asemenea, poți alege sau schimba oferta ta de bun venit când te înregistrezi. Odată ce ți-ai creat contul, bonusul tău va fi vizibil în secțiunea de bonusuri a contului tău.

    • Bonusul la Depunere vă oferă bani bonus atunci când faceți o depunere. De exemplu, dacă vă înscrieți la un bonus de depunere de 100% și faceți o depunere de  200 de RON, vă vom oferi aceeași sumă ca și bani bonus. Banii depuși și banii bonus se vor însuma și vor apărea în balanța bonus din contul dvs. Veți juca mai întâi din banii depuși înainte de a folosi banii bonus și va trebui să îndepliniți cerințele de rulare a bonusului pentru a-l transforma în cash, bani care pot fi retrași. Dacă bonusul expiră, banii depuși vor deveni cash.

    • Într-un Bonus Recompensă vă vom oferi o recompensă în bani după ce ați pariat sau ați jucat suficient pentru a îndeplini cerințele bonusului.  Trebuie doar să optați si îndată ce ați pariat suma necesară veți primi banii. Un exemplu de bonus Recompensă ar fi să pariați 1000 RON pentru a obține 50 RON creditați automat în contul dumneavoastră. Vă rugăm să aveți în vedere că numai pariurile care au fost stabilite se iau în considerare pentru progresia bonusului.

    • Optați pentru pariul fără risc și vă vom asigura pariul imediat următor pe care îl plasați (la cota si după regulile specificate in ofertă). Dacă veți câștiga, vă păstrați câștigurile și bonusul este considerat încheiat. Dacă pierdeți vă vom returna miza sub formă de bani bonus. Odată ce ați jucat banii bonus de suficiente ori pentru a îndeplini cerințele de rulaj, aceștia vor fi transformați în bani cash.

    • Pariul Gratuit - acest tip de bonus se găsește în secțiunea Ofertele mele bonus, în secțiunea pariuri sportive, nu în cea obișnuită, a contului dvs. Nu este necesar să optați sau să acceptați această ofertă de bonus. Opțiunea de a utiliza pariul gratuit va apărea pe noul cupon de joc plasat, dacă este validă pentru acest tip de pariu. Cum funcționează bonusul?

    • Selectați oferta de bonus de pe cuponul dvs. de joc

    • Pariul dvs. va fi plasat gratuit

    • Plata potențială este ilustrată pe cuponul de joc (miza nu este returnată)

    • Bonus de tip Odds Boost - acest tip de bonus se găsește în meniul din partea stângă a paginii de pariuri sportive, mai exact în secțiunea Pariurile mele gratuite/Suplimentări ale profitului. Nu este necesar să optați sau să acceptați această ofertă de bonus; opțiunea de a utiliza creșterea profitului va apărea pe noul cupon de joc plasat, dacă este validă pentru acest tip de pariu. Cum funcționează bonusul? 

    • Selectați oferta de bonus de pe cuponul de joc  

    • Orice profit (câștig – miză) primit va fi majorat cu procentajul specificat.

    • Potențiala plată mărită va fi ilustrată pe cuponul de joc.

Oferta pariuri sportive pe Unibet.ro

Note pe scara 1-10 în funcție de numărul de evenimente oferite și/sau funcționalitate:

    1. Oferta Pre-meci: 9

    2. Oferta Live: 10

    3. Live Streaming: 9

    4. Cash-Out: 10

    5. Pariuri Virtuale: 5

    6. E-Sports: 8

    7. Alte functionalitati: 8 (Pariuri Speciale, Stiri, Aplicatie pentru mobil)

Oferta cazino pe Unibet.ro

Unibet are o selecție interesanta de sloturi, grupat pe mai multe categorii: Clasice, Vegas și Tematice. Printre cele tematice găsiți Sloturi Acțiune, Animale, Sloturi Fantezie, Film și TV, Irish și Muzica. Unibet este cunoscut pentru faptul că introduce jocuri noi tot timpul, deci nu uitați să verificați din când în când aceasta categorie.Jocurile sunt disponibile în instant play, dezvoltate de furnizori de software renumiți, precum NetEnt, WMS și Microgaming, deci puteți să încercați preferatele dumneavoastră în doar câteva secunde.Unibet Casino vă pune la dispoziție patru jocuri de ruleta și cinci de Blackjack de la giganții NetEnt și Play n’ Go. Cel mai interesant dintre opțiunile de Blackjack este Double Exposure Multihand în care puteți vedea ambele cărți ale dealerului. Indiferent daca vă place European sau French Roulette, aveți oportunitatea de a paria începând de la doar 1 Euro sau 5 RON.

Concluzii Unibet.ro

Puncte Forte: 

    • Oferta foarte buna pentru pariuri 

    • Validarea instant a pariurilor

    • Plata rapida a castigurilor

    • Functionalitatea platformei este ireprosabila

    • Cote bune, peste media pietei

    • Fara probleme tehnice

Puncte Slabe:

    • Termeni si Conditii putin neclari

    • Functionalitate mai slaba pe Poker decat ce ofera PokerStars

Alte Case de Pariuri

100% până la 700 RON de la Maxbet

Maxbet oferă un bonus de prima depunere pentru toți jucătorii noi. Tot ce trebuie să faci e să depui minim 50 RON, să introduci codul BUNVENIT și vei primi 100% bonus până la 700 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

Până la 500 RON bonus de la Betfair

Înregistrează-te la Betfair folosind codul ZBAN01 și vei putea primi bonusuri de până la 500 RON (€100). Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€) și primești un bonus de 100 RON (20€). Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 1000 RON de la 888Sport

Jucătorii noi care își fac cont la 888Sport și fac prima depunere pot primi 100% până la 1000 RON. Bonusul și câștigurile derivate trebuie pariate pe 888sport în termen de 60 de zile. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 500 RON de la eFortuna

Toți jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe efortuna.ro de la data dde 25.07.2019 pot revendica bonusul de bun-venit de 100% din prima depunere efectuată până la maximum 500 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

500 RON Free Bet de la NetBet

Înregistrează-te la NetBet și fă prima depunere și pune un pariu single sau combi cu o cotă de cel puțin 1.5 per eveniment cu miză minimă de doar 5 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.