star

Ponturi Italia cu pronosticuri pe profit!

Dragostea pentru fotbalul din Peninsulă ne aduce la un loc pe această pagină unde vei găsi ponturi de calitate, zilnic adăugate de prietenii noștri virtuali. Intră în familia SportXpert unde găsești pariuri online gratuite cu premii reale oferite în parteneriat cu case de pariuri românești licențiate!

Ponturi Închise din Serie A 2020/2021

Bologna FC vs Juventus
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Juventus FC la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Bologna FC vs Juventus
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Juventus FC la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Bologna FC vs Juventus
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Juventus FC la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Bologna FC vs Juventus
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Juventus FC la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Atalanta Bergamasca vs AC Milan
Italia Serie A 2020/2021 Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.38
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Atalanta Bergamasca vs AC Milan
Italia Serie A 2020/2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.36
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Atalanta Bergamasca vs AC Milan
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Atalanta Bergamo la cota 2.38
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Atalanta Bergamasca vs AC Milan
Italia Serie A 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.80
Pariază Început în urmă cu 2 sapt
Spezia Calcio vs AS Roma
Italia Serie A 2020/2021 Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.33
Pariază Început în urmă cu 2 sapt

Ponturi Italia din Serie A și Serie B cu rezultate live

Revino pe această pagină oricând ai nevoie de inspirație pentru un bilet câștigător la fotbal. Înscrie-te la newsletter și vei afla din timp toate informațiile referitoare la meciurile pe care nu trebuie să le ratezi.

Pe lângă obișnuitele ponturi Italia Serie A vom acoperi și restul competițiilor din țara care ni l-a dat pe marele Del Piero. Vedem și analizăm împreună meciuri de foc precum Atalanta vs Inter, Milan vs Juventus și Lazio vs AS Roma.

Noile transferuri făcute de marile echipe italiene au ridicat nivelul de competivitate, mulți jucători de top din Premier League ajungând acum să evolueze în campionatul din Italia.

Ponturi pariuri Italia Serie B și Coppa Italia

Eșalonul secund este la mare căutare printre pariori, așa că nu aveam cum să trecem cu vederea meciurile din Serie B, întrecerea unde echipe de tradiție se luptă să revină pe prima scenă. Acoperim și drama meciurilor din cupă, acolo unde se produc tot mai des surprize.

Bonusuri și premii din concursuri oferite pe SportXpert

Avem trei concursuri lunare pentru pariori la care iei automat parte. Tot ce ai de făcut este să îți creezi un cont gratuit și să postezi pronosticuri.

Fii cât mai activ, nimerește predicțiile puse și te premiem dublu. Vrei triplu? Atunci invită-ți prietenii să te ajute să devii "Pariorul Popular" și asigură-ți o felie din premiile de peste 9000 RON oferite în parteneriat cu casele de pariuri românești partenere.

Cauți ceva mai mult? Atunci revendică un bonus demn de un parior profesionist! Vizitează secțiunea Bonusuri de unde îți poți alege promoția preferată. Ai toate motivele să rămâi alături de comunitatea noastră de tipsteri!

Întrebări frecvente

❓ Cine transmite meciurile din Serie A? ❓

Puteți urmări meciurile din Italia pe nu mai puțin de trei televiziuni: DIGI Sport, Telekom Sport și Look Sport.

❓ Cine a câștigat ultimul campionat din Serie A? ❓

Juventus Torino, echipa unde Cristiano Ronaldo activează este campioana Italiei. Echipa este de altfel într-o serie extraordinară, "Bătrâna Doamnă" adjudecandu-și titlul în fiecare an începând din anul 2011.

Despre campionatul italienesc de fotbal

Serie A TIM este prima ligă din Italia și una dintre cele mai importante ligi la nivel european și evident mondial, ocupând poziția a 4-a în clasamentul IFFHS (Federația Internațională de Statistică în Fotbal), calculate pe ultimii 5 ani.

Cu o istorie impresionantă în fotbal, Italia este considerată casă fotbalului tactic și țara care a fost inovatoare in departamentul defensivei impenetrabile, de unde și celebrul citat “câștigă italienește” care s-ar traduce printr-o victorie cu 1-0.

Serie A s-a aflat la conducerea clasamentului UEFA de 2 ori, prima dată între 1986 și 1988, înainte de a-și cunoaște perioada de glorie între 1990 și 1999. Italia găzduiește 3 dintre cele mai faimoase cluburi la nivel mondial – Juventus Torino, AC Milan și Internazionale Milano, cluburi care sunt și fondatoare ale G-14, grup care desemnează cele mai mari și puternice 14 cluburi între 2000 și 2008.

Prima ligă italiană a dat cei mai mulți câștigători ai Balonului de Aur, în ciuda faptului că Spania deține recordul pentru numărul de trofee, mai ales datorită supremației lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo din ultimii 10 ani.

Juventus, cea mai de success echipă a fotbalului italian, se află pe poziția a 11-a într-un clasament mondial al titlurilor internaționale, fiind în același timp singură echipă din lume care a cucerit toate trofeele confederațiilor UEFA și FIFA.

În Serie A am învățat probabil cele mai multe și frumoase povești din fotbalul mondial. Este campionatul în care au evoluat legende ca “Gigi” Buffon, Francesco Totti, Paolo Maldini, Dino Zoff, Giuseppe Meazza, Roberto Baggio și magicieni ca Andrea Pirlo sau Alessandro Del Piero.

Ultimii ani au adus un mic con de umbră peste fotbalul Italian odată cu crearea unor super-echipe care au beneficiat de investiții majore și au acaparat competițiile internaționale.

Echipe de tradiție ca Inter, Milan, Roma sau Lazio au avut apariții neconvingătoare în Champions League, numai Juventus reușind să țină pasul cu monștrii Real Madrid, PSG, Bayern sau Manchester City. Cu toate acestea, performanțele la nivel european fac Serie A să dea 4 echipe direct în grupele celei mai importante competiții intercluburi. 

Italia a fost, este și va rămâne o mare familie a fotbalului, cu suporteri înfocați și unii dintre cei mai temuți ultrași – Napoli, Lazio și AC Milan bucurându-se de suportul acestora și în cele mai grele perioade sau în cele mai grele deplasări.

Serie A nu este cea mai spectaculoasă ligă dar ne va aminti mereu că fotbalul nu este doar un sport al fizicului și talentului ci și al minții.

Pariază responsabil pe Serie B, Serie A și Coppa Italia

Pariatul excesiv poate provoca dependență și ulterior probleme financiare sau chiar de sănătate. Te sfătuim să tratezi gambling-ul ca pe o activitate de relaxare și nicidecum o sursă de venit.

Nu încerca să pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi. Evită să pariezi în scopul de a recupera pierderi anterioare. Dacă simți că ai o problemă cauzată de pariatul excesiv, te rugăm să folosești site-ul jocresponsabil.ro unde poți găsi ajutor de specialitate.