star

Sepsi OSK – Profilul echipei de fotbal pentru pariori

De acum suporterii dar și pariorii interesați de echipa de fotbal Sepsi au un loc special conceput pentru a vedea cotele, rezultatele și pronosticurile meciurilor disputate de echipă.

Ponturi și Pronosticuri Sepsi Sf. Gheorghe

Top Cote Sepsi Sf. Gheorghe

Cea mai bună cota pentru Sepsi Sfantu Gheorghe să câștige Liga I 2022/2023 este 29 și se poate paria la MaxBet .

SuperBet.ro oferă cea mai mare cota 2.45 pentru Sepsi Sfantu Gheorghe să câștige meciul Voluntari vs Sepsi Sf. Gheorghe .

Pariuri Sepsi Sf. Gheorghe Castigate

Djurgardens IF vs Sepsi Sf. Gheorghe
Europa UEFA Europa Conference League Qualification 2022 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.99
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Djurgardens IF vs Sepsi Sf. Gheorghe
Europa UEFA Europa Conference League Qualification 2022 Peste/Sub (0.5) - A doua repriza (0.5) -> Peste 0.5 la cota 1.20
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Sepsi Sf. Gheorghe vs UTA Arad
România Liga I 2022/2023 1X2 Final - Prima Repriza -> Egal la cota 1.94
Pariază Început în urmă cu 6 zi(le)
Sepsi Sf. Gheorghe vs UTA Arad
România Liga I 2022/2023 Peste/Sub (1.5) - Prima Repriza (1.5) -> Sub 1.5 la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 6 zi(le)
Sepsi Sf. Gheorghe vs Djurgardens IF
Europa UEFA Europa Conference League Qualification 2022 Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Djurgardens IF sau Egal la cota 1.38
Pariază Început în urmă cu 1 sapt
Sepsi Sf. Gheorghe vs Djurgardens IF
Europa UEFA Europa Conference League Qualification 2022 Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Djurgardens IF sau Egal la cota 1.38
Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Ponturi și Pronosticuri Sepsi Sf. Gheorghe

Istoria echipei

Înființată în anul 2011, echipa a reușit într-un timp foarte scurt să parcurgă drumul către prima ligă de fotbal românesc pentru ca în 2020 să joace chiar și o finală de Cupa României, pe care a pierdut-o în fața celor de la FCSB. Sepsi OSK este prima echipă din Covasna care a atins prima ligă de fotbal românesc. 

Numele echipei are origini inedite, astfel că OSK se trage de la Oltul Sport Klub, patronii László Diószegi și Dávid Kertész fiind fani ai fostei echipe Oltul, acum inexistentă. 

Denumirea de Sepsi se trage din numele Sepsiszentgyörgy, acest cuvânt fiind echivalentul în ungurește al numelui Sfântul Gheorge, făcând de asemenea referire și la zona Sebeșului. 

Adesea fiind ținta atacurilor xenofobe, echipa și-a atras această antipatie o dată din cauza zonei populate de o etnie minoritară care este contestată vehement de suporterii extremiști, cât și de faptul că guvernul ungar finanțează/sponsorizează echipa.

Pariurile gratuite pe Sepsi Sf. Gheorghe se transformă în bani reali!

SportXpert este prima comunitate de social betting din România, sau mai pe scurt, locul unde poți paria și pune pronosticuri gratuite pe care la final de lună le poți transforma în bani reali.

Intră în cursa pentru cei 9400 RON sponsorizați de Betfair, Maxbet și Betfair. Vizitează pagina de Concursuri pentru a putea înțelege ce beneficii primești în mod gratuit și de ce merită să te alături familiei noastre de pariori. 

Bonus și promoții exclusive pentru pariori

Ești fan Sepsi și cauți să prinzi un bilet tare cu echipa ta favorita în el? Nimic mai simplu, pentru că de fiecare dată când vrei o promoție tare, avem mereu ceva nou pe pagina de Bonusuri. Intră să vezi ce te așteaptă!

Întrebări frecvente

Ce înseamnă Sepsi?

Sepsi provine de la prescurtarea cuvântului Sepsiszentgyörgy care în maghiară înseamnă Sfântul Gheorghe. 

Când joacă Sepsi?

Verifică pe SportXpert pagina dedicată echipei din Covasna pentru a vedea programul următoarelor partide. 

Pe ce loc este Sepsi?

Apasă aici pentru a vedea locul ocupat de Sepsi în clasament. 

Pariem responsabil

Fie că preferi jocurile de cazino sau pariurile sportive, te rugăm ca întotdeauna să pariezi în mod responsabil. Nu pune la bătaie mai mulți bani decât iți poți permite să pierzi.

Dacă ai o problemă cauzată de pariatul excesiv, nu ezita să utilizezi siteul jocresponsabil.ro unde poți consulta ajutorul de specialitate în materie de gambling.