star

Predictii finalizate pe handicap

Inverness CT vs FC St Johnstone
Scoţia Premiership 2021/2022 Handicap Asiatic (-0.75) - Timp Regulamentar (-0.75) -> Inverness Caledonian Thistle (+0.75) la cota 1.32
Pariază Început în urmă cu 11 h
SCR Altach vs WSG Wattens
Austria Bundesliga, Relegation Group 2022 Handicap Asiatic (-1.75) - Timp Regulamentar (-1.75) -> WSG Wattens Swarovski Tirol (+1.75) la cota 1.25
Pariază Început în urmă cu 13 h
Port Vale FC vs Swindon Town
Anglia League Two 2021/2022 Handicap Asiatic (-1.25) - Timp Regulamentar (-1.25) -> Swindon Town (+1.25) la cota 1.20
Pariază Început în urmă cu 1 zi(le)
Dahle vs Ranheim IL
Norvegia NM Cup 2022 Handicap Asiatic (-2.5) - Timp Regulamentar (-2.5) -> Ranheim Trondheim (-2.5) la cota 1.80
Pariază Început în urmă cu 1 zi(le)
BCM U. Pitesti vs CSU Mobitelco Cluj-Napoca
România Liga Nationala 2021/2022 Handicap Asiatic (-16.5) - Tot Meciul (-16.5) -> U-Banca Transilvania Cluj Napoca (-16.5) la cota 2.03
Pariază Început în urmă cu 1 zi(le)
Los Angeles FC vs Austin FC
Statele Unite ale Americii MLS 2022 Handicap Asiatic (-0.25) - Timp Regulamentar (-0.25) -> Los Angeles FC (-0.25) la cota 1.29
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Sporting Kansas City vs Colorado Rapids
Statele Unite ale Americii MLS 2022 Handicap Asiatic (-0.75) - Timp Regulamentar (-0.75) -> Sporting Kansas City (+0.75) la cota 1.33
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Nashville SC vs Montreal Impact
Statele Unite ale Americii MLS 2022 Handicap Asiatic (1.5) - Timp Regulamentar (1.5) -> Montreal Impact (+1.5) la cota 1.25
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Houston Dynamo vs Seattle Sounders
Statele Unite ale Americii MLS 2022 Handicap Asiatic (0.75) - Timp Regulamentar (0.75) -> Houston Dynamo (+0.75) la cota 1.27
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)
Shabab Al Khaleel vs Dhofar
Asia AFC Cup 2021/2022 Handicap Asiatic (-0.75) - Timp Regulamentar (-0.75) -> Shabab Al Khaleel (+0.75) la cota 1.33
Pariază Început în urmă cu 2 zi(le)

Ponturi handicap asiatic si european. Cote marite pe echipe favorite.

Pagina cu ponturi handicap la pariuri oferita de SportXpert contine toate informatiile de care un parior are nevoie in drumul catre un bilet castigator. Iti oferim gratuit toate pronosticurile tari din sute de evenimente sportive. Tot ce ai de facut este sa iti creezi un cont gratuit pe site-ul nostru.

Folosite mai des de pariorii experimentati, biletele cu handicap la pariuri sunt o sursa excelenta pentru a echilibra balanta dintre jucator si casa de pariuri. Un pariu cu handicap asiatic elimina optiunea ca un meci sa se termine egal pe hartie. 

Desi oferta cu pariuri sportive handicap nu este cea mai populara, aceasta ramane o varianta foarte avantajoasa pentru a scoate profit din meciurile dezechilibrate valoric. 

Daca te-ai hotarat sa plasezi astfel de pariuri in viitorul apropiat, te sfatuim sa verifici zilnic cele mai noi predictii oferite de tipsterii din comunitatea SportXpert. 

Intrebari frecvente

❓ Ce inseamna la pariuri handicap? ❓ 

Pariul cu handicap atribuie unei echipe un dezavantaj (sau avantaj) virtual la goluri. Pariurile cu handicap sunt foarte bune de utilizat atunci cand doua echipe au o diferenta valorica majora. 

❓ Care sunt avantajele unui pariu cu handicap? ❓

  • Pariorul pleaca cu un avantaj mai bun contra casei de pariuri.

  • Un pariu cu handicap asiatic 0.0 este mai valoros decat un pariu Draw No Bet, in ambele situatii fiind eliminat rezultatul de egalitate. 

  • Pariurile valoroase sunt identificate mai usor atunci cand pariezi pe handicap. 

Adauga ponturile tale la pariuri cu handicap asiatic sau european si te premiem lunar.

Si tu poti deveni protipster in comunitatea SportXpert. Informatiile tale sunt pretioase pentru noi, de aceea te premiem in cadrul concursurilor noastre lunare special concepute pentru tipsterii site-ului nostru. 

  • Concursul Pariorul Lunii: Premiem cei mai inspirati tipsteri in functie de randamentul lor din fiecare luna. Pe langa banii pe care-i faci la casele de pariuri partenere SportXpert, plusam cu inca 4000 RON premii totale pentru membrii comunitatii noastre. 

  • Concursul Pariorul Popular: Invita-ti prietenii sa dea un share ponturilor tale de pe SportXpert si asigura-ti o felie din premiile totale de 2400 RON. 

  • Concursul Pariorul Super Activ: Pariaza gratuit zilnic pe site-ul nostru, adauga cat mai multe ponturi si intri in cursa pentru premii de peste 3000 RON. 

Ponturi pariuri handicap in mod responsabil.

Suntem adeptii jocurilor de noroc si a pariurilor efectuate intr-un mod cat mai responsabil. Nu paria sume de bani pe care nu ti le poti permite sa le pierzi. Gambling-ul excesiv dauneaza sanatatii mintale cat si fizice.

Atunci cand pariatul nu mai reprezinta o sursa de divertisment, te rugam sa faci o pauza. Daca ai nevoie de sprijin in probleme cauzate de gambling, foloseste cu incredere pagina noastra de Contact sau intra pe site-ul JocResponsabil.ro pentru mai multe informatii.