star

Ponturile zilei din Rugby

Cele mai populare ponturi de rugby union se află pe această pagină, acoperind ziua de azi și meciuri viitoare de competiții domestice și pronosticuri pentru Cupa Mondială de rugby. Te poți aștepta să găsești ponturi pentru Campionatul Premiership de rugby și Super Campionatul de rugby, plus pe partea internațională poți urmări ponturi Six Nations și seria mondială Rugby Sevens. 

Pariorii noștri de rugby au acoperit totul pentru tine și vei putea să vezi și părerile lor pentru tot sezonul sau pronosticuri ante-post pentru turneele de mai sus și altele precum Cupa Campionilor Europeni, Cupa Challenge Europeană sau Cupa Mondială Rugby Union.

Selecțiile rugby union ale pariorilor noștri sunt înregistrate și analizate pentru ca tu să vezi care sunt pariorii cei mai porfitabili. 

La fiecare pont vei vedea procesul de gândire care a condus pariorul la recomandarea pariului pentru ca mai apoi să îți poți forma propria opinie despre cât de multe știe pariorul în funcție de comentariile pe care le are în pronosticuri.