star

TPS Turku vs EIF

TPS Turku
EIF
Meci Încheiat 1 : 1
Fotbal / Ykkonen 2021

1X2 Final - Prima Repriza -> FC TPS Turku la cota 1.82

Betfair

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu Betfair

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

FC TPS Turku

TPS Turku, una dintre echipele stabile ale fotbalului finlandez, a pierdut din putere semnificativ ca urmare a unor probleme financiare și a retrogradat în liga inferioară. În ultima parte a sezonului regulat, aceștia au continuat să câștige, aceasta ducând la intrarea în Grupa Campionatului, până acum singura înfrângere a fost împotriva liderului Vaasa. Datorită înfrângerilor lui Rovaniemi, acestia se află în top 2 și au avantaj în drumul de întoarcere în prima liga. Chiar dacă echipa oaspete Ekenas IF a început bine sezonul, nu a mai putut continua. Deși și-au rupt șirul de patru înfrângeri în fața celor de la Rovaniemi, lipsiți de forma, le va fi foarte greu să se impună în acest meci. Cred că ar putea avea o problemă de motivație. Nu ar fi greșit să spunem că sunt puțin în urmă în comparație cu TPS în ceea ce privește valoarea lotului. Se așteaptă reacția gazdelor după înfrângerea în fața lui Vaasa.

1X2 Final - Prima Repriza -> FC TPS Turku la cota 1.82

Miză : 10/10

italianulus a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu Betfair
Betfair Până la 500 RON bonus de la Betfair Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Peste 2.5 goluri

O ploaie de goluri se anunta in aceasta seara in meciul dintre TPS vs EIF in Finland Division 1. Ocupanta locului 2 primeste vizita locului 5 in clasament, dar interesat este media de goluri inscrise de cele doua echipe .

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.45

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Istoric Ponturi

52.9%

Câștigate

47.0%

Pierdute

-1131.82

Profit

-9.87%

Randament

Betfair Până la 500 RON bonus de la Betfair Revendică