star

Spezia Calcio vs AC Fiorentina

Spezia Calcio
AC Fiorentina
Meci Încheiat 2 : 2

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.08

SuperBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu SuperBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Meci foarte inchis

Pe locul 3 în Serie B anul trecut, La Spezia a câștigat apoi play-off-urile împotriva lui Chievo Verona și Frosinone pentru a-și valida definitiv ascensiunea în Serie A. Partenerii atacantului bulgar Andrey Galabinov au alternat binele și cel mai rău de atunci începutul sezonului. S-au gândit foarte bine câștigând pe gazonul lui Udinese (0-2), dar pe de altă parte au pierdut împotriva lui Sassuolo (1-4) și în vizuina AC Milan din ultima zi (3-0) ). În mare dificultate în 2018/2019, Fiorentina a performat mai bine în sezonul trecut și a ocupat locul 10 în Serie A. La Viola a terminat încă departe de locurile europene (cu 17 puncte în spate) și speră să 'apropiați-l anul acesta. Toscanii au început bine în noul lor campionat, luând avantajul, acasă, peste Torino (1-0). Ulterior, au fost învinși de două ori la rând pe gazonul Inter (4-3) și de Sampdoria (1-2). Micul avantaj Fiorentina pe formă

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.08

Miză : 10/10

AdrianOlteniaDinamo a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu SuperBet
SuperBet 500 RON BONUS de la SuperBet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Egal la final de meci

Spezia si Fiorentina sunt cam in aceiasi situatie avand ambele cate 3 puncte dupa 3 etape si ambele au pierdut in ultima etapa astfel ca un rezultat de egalitate astazi este mai bun decat o alta infrangere pentru ambele echipe.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 4.00

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Victorie FC Fiorentina

In opinia mea, Fiorentina e echipa mai buna aici, Spezia e nou promovata, are multi jucatori absenti, in timp ce Fiorentina dispune de intregul lot si vad o victorie a echipei oaspete.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> AC Fiorentina la cota 1.59

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Fiorentina castiga meciul

Florentina a început cu dreptul noul sezon, dar după au venit 2 înfrângeri consecutive. Astăzi se deplasează la o echipă care a promovat sezonul acesta și trebuie să o invinga .

1X2 Final - Timp Regulamentar -> AC Fiorentina la cota 1.59

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

40.8%

Câștigate

59.2%

Pierdute

-194.03

Profit

-27.33%

Randament

SuperBet 500 RON BONUS de la SuperBet Revendică