star

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers

San Antonio Spurs
Cleveland Cavaliers
Meci Încheiat 109 : 114
Baschet / NBA 2021/2022

Handicap Asiatic (1.5) - Tot Meciul (1.5) -> Cleveland Cavaliers (-1.5) la cota 1.71

Get's Bet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu Get's Bet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Cleveland Cavaliers handicap

Nu știu câte echipe sunt în ligă care știu ce fac la fel de mult ca, Cleveland sau dacă sunt multe. Dintre cele 30 de echipe, ea este cu siguranță echipa care corespunde cel mai mult cuvântului stabilitate. Când știi ce vrei și mergi după un anumit plan, poți prezice cum te vei recupera din accidentele pe care le întâlnești pe drum. Aducându-l pe Rajon Rondo de la Lakers într-un schimb rapid, Cavs l-a adăugat pe Brandon Goodwin în poziția de fundaș și au reușit să vindece rana cauzată de accidentarea lui Rubio și Sexton. Reprezentanta din Ohio, care a prins Utah în ultimul joc și a trântit-o, va fi oaspetele lui Spurs, care au pierdut 8 din ultimele 9 meciuri, în această seară. Nu sunt sigur câtă încredere pot da Spurs împotriva unei echipe atât de stabile și disciplinate, care a „reușit” să învingă Houston inscriind 128 de puncte în ultimul joc. În 6 din ultimele 7 dueluri dintre cele două echipe, echipa oaspete a fost câștigătoarea handicapului. Cred că la fel se va întâmpla în seara asta. Să nu credeți că nu am verificat pariul în deplasare-primul sfert, unde Cleveland este foarte dominanta. Nu este o alegere rea, dar Spurs nu sunt o echipă proastă în primul sfert și au încă o listă ambițioasă și tânără. În acest sens, singura mea alegere este Cleveland la sfârșitul jocului cu handicap.

Handicap Asiatic (1.5) - Tot Meciul (1.5) -> Cleveland Cavaliers (-1.5) la cota 1.71

Miză : 10/10

italianulus a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu Get's Bet
Get's Bet 600 RON BONUS de bun venit + 50 RON pariu GRATUIT de la Get's Bet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Cleveland castiga meciul

San Antonio a pierdut ultimele 4 meciuri si destul de probabil ca va pierde si meciul din seara aceasta cu Cleveland Cavaliers care sunt clar intr-o forma mult mai buna

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Cleveland Cavaliers la cota 1.67

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Istoric Ponturi

53.7%

Câștigate

46.2%

Pierdute

-1278.24

Profit

-8.87%

Randament

Get's Bet 600 RON BONUS de bun venit + 50 RON pariu GRATUIT de la Get's Bet Revendică