star

Sampdoria Genoa vs Udinese Calcio

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 1.77

eFortuna

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu eFortuna

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Meci foarte inchis

Bine înconjurat în burtă moale a clasamentului, Sampdoria este în prezent locul 11 ​​în Serie A și are 8 puncte înaintea zonei retrogradării. Capabili atât de cei mai buni, cât și de cei mai răi, partenerii lui Fabio Quagliarella arată nereguli și acest lucru a fost confirmat în ultimele 2 zile. Într-adevăr, aceștia au zădărnicit predicțiile bătând, acasă, pe Inter (2-1) înainte de a pierde în fața unui promovat, Spezia, weekendul trecut (2-1). Nu chiar în avantajul său de la începutul sezonului, Udinese este pe locul 15 în Serie A, cu 4 puncte în spatele adversarului său din ziua respectivă și cu 4 înaintea zonei roșii. Incapabili să câștige în ultimele 6 zile (3 egaluri și 3 înfrângeri), coechipierii internaționalului argentinian Rodrigo De Paul nu au avansat de ceva vreme. După ce au luat un punct la Bologna (2-2), au pierdut acasă împotriva Napoliului weekendul trecut (1-2).

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 1.77

Miză : 10/10

AdrianOlteniaDinamo a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu eFortuna
eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

X2 Sansa dubla

Udinese este echipa ce se afla mai apropape de locurile retrogradabile si de aceia cred ca oaspetii vor trage mai tare astazi pentru a scoate un rezultat bun iar pariul meu este ca Udinese nu va pierde acest meci ///

Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Udinese Calcio sau Egal la cota 1.37

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Ce cote mari pe goluri !!!

Probabil o sa fie 2 goluri, deobicei când spun sta chiar va ieși initial am vrut sa joc GG dar am observat meciurile ambelor echipe și statistica lasă de dorit.. Prea mare pragul de cote pentru goluri. Casele de pariuri de pare căcatu ele ceva să-i încerca să ne ducă în eroare.

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.92

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Egal la final de meci

Atat Sampdoria cat si Udinese au pierdut in etapa trecuta si asta dupa ce Sampdoria reusise o victorie contra lui Inter scor 2-1 iar in meciul de azi chiar daca Udinese este echipa cotata ca favorita, nu cred ca Sampdoria va pierde acest meci care cel mai probabil se va termina la egalitate.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.20

Pariază Început în urmă cu 1 lu

81.8%

Câștigate

18.2%

Pierdute

62.96

Profit

57.2%

Randament

eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică