star

Olympique Nimes vs Lorient FC

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.94

MaxBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu MaxBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Meci foarte deschis

Într-un mare pericol în acest sezon în Liga 1, Nîmes a ocupat de câteva luni un loc în căruță care ar putea duce clubul la retrogradare la sfârșitul sezonului. Într-adevăr, clubul Gard este pe locul 19 cu 21 de puncte luate în 25 de zile. Cu toate acestea, Crocodilii au recâștigat o mușcătură în ultima vreme. De când antrenorul, Jérôme D'Arpinon a fost înlocuit de asistentul său Pascal Plancque, Nîmes au reușit să pună capăt unei serii de 4 înfrângeri la rând câștigând împotriva lui Dijon în duelul fricii (0-2). Duminică, au reușit chiar să continue câștigând în fața Bordeauxului (2-0) și, prin urmare, s-au întors la 2 puncte de la prima retrogradare, Nantes. La rândul său, FC Lorient a reușit să-și dea un suflu imens de aer proaspăt în ultimele săptămâni. Blocați pe ultimul loc în clasament la începutul lunii ianuarie, Merlus a avut o serie excelentă, depășind în special Dijon (3-2), PSG (3-2), Reims (1-0) și Paris FC (2-1) în Coupe de France. Apoi, bretonii au trebuit să se mulțumească cu o remiză destul de interesantă împotriva Monaco (2-2). Cu toate acestea, duminică, nu au putut rezista liderului de la Lille, în ciuda unui exemplar încă decent (1-4) și, prin urmare, au căzut pe locul 18 în clasament, cu 2 puncte înaintea adversarului din ziua respectivă.

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Peste 2.5 la cota 1.94

Miză : 10/10

AdrianOlteniaDinamo a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu MaxBet
MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Peste 1.5 Goluri

În Ligue 1 , avem meci intre Locul 18 și 19. Având în vedere că ambele formații au nevoie de victorie, ma astept sa se marcheze x3l puțin 2 goluri.

Peste/Sub (1.5) - Timp Regulamentar (1.5) -> Peste 1.5 la cota 1.27

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

X2 Sansa dubla

Gazdele se pare ca au ceva probleme de lot pentru acest meci si fara indoiala ca nu vor putea evolua la potentialul lor maxim ce-ia ce la da posibilitatea oaspetilor sa scoata un rezultat bun la finalul acestei dispute ///

Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> FC Lorient sau Egal la cota 1.33

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Egal la final de meci

Meci intre doua echipe ce se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii si care cu siguranta vor trage ambele astazi sa castige toate cele 3 puncte puse in joc, insa eu cred si mizez ca la final vom avea un scor de egalitate afisat pe tabela de marcaj

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.20

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Lorient pare mai buna

Nimes vine după ce a pierdut patru din ultimele cinci meciuri de acasă. Lorient este neînvinsă în trei din ultimele patru deplasări. In ultimul meci direct Lorient a câștigat cu 3-0.

Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> FC Lorient sau Egal la cota 1.33

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

59.3%

Câștigate

40.7%

Pierdute

63.59

Profit

23.6%

Randament

MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică