star

New York Knicks vs Chicago Bulls

New York Knicks
Chicago Bulls
Meci Încheiat 113 : 94

1X2 Final - Timp Regulamentar -> New York Knicks la cota 1.61

MaxBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu MaxBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Winner _ New York Knicks

New York Knicks a castigat 4 din ultimele 5 meciuri si se afla peste Chicago Bulls in clasamentul Conferintei de Est si evident intr-o forma mai buna iar miza mea este ca acest meci va fi castigat de Knicks

1X2 Final - Timp Regulamentar -> New York Knicks la cota 1.61

Miză : 1/10

vally0518 a mizat 1/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu MaxBet
MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Victorie Chicago cu handicap

Seria de 9 jocuri ale lui New York fara infrangere s-a incheiat cu meciul impotriva lui Phoenix. Cu toate acestea, nimeni nu spune de ce au pierdut, avand in vedere ca Suns este una dintre echipele care este in topul ligii. A fost un rezultat normal intr-un fel. In ciuda infrangerii, sunt pe locul 4 in Est, dar au aceleasi victorii ca si Hawks-ul de pe locul 5 iar echipa de pe acest loc va pierde avantajul terenului in play-off. Este esential in acest sens sa castige. Pe de alta parte, pozitia in clasament este extrem de critica pentru Bulls. Au pierdut locul 10 si biletul pentru play-in la Washington si nu pot castiga pentru a-l recupera,doar daca vrajitorii vor pierde. In acest context, fiecare victorie conteaza. Au invins Miami in deplasare, dar in aceasta noapte sunt dezavantajati in ceea ce priveste tendintele si statisticile impotriva unui adversar puternic care este motivat. La fel cum Bulls au castigat handicapul de pariere de doar 2 ori in ultimele 10 jocuri din MSG, Knicks au castigat ultimele 12 jocuri ca favorita acasa. Mai mult, Zach LaVine este inca in carantina la Bulls. In aceste conditii, New York este cu un pas inainte.

Handicap Asiatic (-1.5) - Tot Meciul (-1.5) -> Chicago Bulls (+1.5) la cota 2.26

Pariază Început în urmă cu 3 lu

Istoric Ponturi

47.4%

Câștigate

52.6%

Pierdute

-1154.81

Profit

-9.49%

Randament

MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică