star

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks

Memphis Grizzlies
Dallas Mavericks
Meci Încheiat 85 : 112
Baschet / NBA 2021/2022

Handicap Asiatic (-1.5) - Tot Meciul (-1.5) -> Memphis Grizzlies (-1.5) la cota 1.77

eFortuna

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu eFortuna

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Memhis Grizzlies handicap

Victima de aseară a lui Memphis, cea mai în formă echipă din NBA, a fost Minnesota. Menținându-și adversarul, care a obtinut 60 de puncte în prima repriză, sub 116 puncte cumva, ambele au câștigat pariul nostru și au câștigat jocul. În comentariul care sugerează pariul, am explicat modul în care Grizzlies s-au aflat la partea de jos în primele 19 jocuri în parametrii de apărare, dar au urcat sus în următoarele 21 de jocuri și cum s-a reflectat acest lucru în călătoria lor. Cu această victorie, Urșii Bruni au câștigat de 11 ori la rând și au câștigat prin închiderea handicapului de pariere în 8 meciuri ale acestui maraton. Pe de altă parte, Mavericks și-a continuat instabilitatea tipică a celor care urăsc pariuri departe de New York. Dezamăgitoare că a pierdut acel meci în care avea doar 85 de puncte, echipa din Texas nu a avut încrederea să o oprească pe Memphis, care pierduse trei handicapuri de pariuri în ultimele patru meciuri. Cred că Grizzlies vor continua seria. Pentru cei care caută o alternativă, ar putea avea sens să încerce opțiuni cum ar fi sub 109,5 puncte Dallas, care a marcat 105 puncte pe joc și Memphis, care a avut o medie de 107 puncte pe joc.

Handicap Asiatic (-1.5) - Tot Meciul (-1.5) -> Memphis Grizzlies (-1.5) la cota 1.77

Miză : 10/10

italianulus a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu eFortuna
eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Dallas castiga meciul

O partida foarte interesanta intre doua echipe in forma foarte buna, un meci destul de echilibrat care cred totusi ca se va termina cu victoria celor din Dallas

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Dallas Mavericks la cota 2.27

Pariază Început în urmă cu 1 sapt

Istoric Ponturi

53.7%

Câștigate

46.2%

Pierdute

-1266.71

Profit

-8.83%

Randament

eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică