star

Liverpool vs West Ham

Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.59

MaxBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu MaxBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Liverpool vs West Ham United Pont: Ambele marchează

West Ham a ajuns o adevărată sperietoare pentru granzi, luând 8 puncte în ultimele 4 etape deși a întâlnit formații precum Wolves, Leicester, Tottenham și City. Și nu doar că a scos multe puncte, dar a și marcat nu mai puțin de 11 goluri în cadrul acestei serii! Se pare că îi priesc partidele cu adversari puternici care joacă ofensiv, și de aceea credem că poate puncta cel puțin o dată și în poarta lui Liverpool. În lipsa lui van Dijk, Fabinho și Matip, campioana Angliei ar putea aborda partida de sâmbătă cu un cuplu de fundași centrali destul de inedit format din Joe Gomez și Rhys Williams. Iar asta va oferi șanse suplimentare oaspeților de a marca. Pe de altă parte trio-ul de atac al ”cormoranilor” format din Salah, Mane și Firmino pare a fi la capacitate maximă după ce a fost odihnit în meciul cu Midtjylland, astfel încât ne așteptăm ca și Liverpool să marcheze, și nu doar o dată. Pont pariuri: Ambele marchează

Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.59

Miză : 10/10

Florin1994 a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu MaxBet
MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Ponturi Premier Leauge: Liverpool vs West Ham

Campioana Angliei a dat semne de slabiciune in ultimele meciuri, un fotbal nu tocmai convingator ceea ce imi da motive sa cred ca West Ham are puterea sa marcheze macar o data contra lui Liverpool.

Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.59

Pariază Început în urmă cu 6 lu

Istoric Ponturi

36.1%

Câștigate

63.9%

Pierdute

-106.8

Profit

-29.92%

Randament

MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică