star

Juventus vs Napoli

Juventus
Napoli
Meci Încheiat 2 : 1

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.70

SuperBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu SuperBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Egal la final de meci

Meci derby in Serie A intre doua echipe aflate in lupta directa pentru un loc de Champions league si un meci care cel mai probabil se va termina la egalitate

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.70

Miză : 3/10

Bastian77 a mizat 3/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu SuperBet
SuperBet 500 RON BONUS de la SuperBet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Ambele echipe marchează

Situație incredibilă la Juventus . În ultimile 2 meciuri a pierdut puncte cu 2 echipe care se luptă la retrogradare . Azi va avea meci mult msi greu cu Napoli și greu de crezut că poate câștiga, dar totusi ma asteot sa marcheze.

Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.59

Pariază Început în urmă cu 5 zi(le)

Meci foarte inchis

Nouăsprezece campioni italieni, Juventus nu îndeplinește deloc așteptările în acest sezon. Bătrâna Doamnă a fost învinsă în optimile de finală ale Ligii Campionilor de către FC Porto și este doar a 4-a în Serie A. Blocată în cursa Scudetto (12 puncte în spate), bianconerii vor trebui să folosească până la finalul campionatului pentru a câștiga un loc pliant de calificare pentru următoarea Ligă a Campionilor. După ce au aliniat 3 succese la rând, au fost surprinși acasă de Benevento slab clasificat chiar înainte de pauza internațională (0-1). Weekendul trecut, Juve a fost aruncată pe gazonul Torino, dar a reușit totuși să evite înfrângerea datorită unui gol marcat târziu în joc (2-2). Napoli este în prezent pe locul 5 în Serie A și are același număr de puncte ca adversarul zilei. Neregulați în prima parte a sezonului, oamenii lui Gennaro Gattuso par să fi găsit combustibilul potrivit pentru câteva săptămâni, dovadă fiind seria actuală de 6 jocuri fără înfrângere (5 victorii și 1 egal). Chiar înainte de pauză, aceștia și-au confirmat actualele aranjamente bune câștigând pe gazonele AC Milan (0-1) și Roma (0-2). Weekend-ul trecut, Napoli s-a speriat în ciuda unui început bun de meci și în cele din urmă a cucerit victoria împotriva lanternei roșii Crotone acasă (4-3).

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.12

Pariază Început în urmă cu 5 zi(le)

Istoric Ponturi

39.5%

Câștigate

60.5%

Pierdute

-1138.03

Profit

-8.90%

Randament

SuperBet 500 RON BONUS de la SuperBet Revendică