star

Juventus vs Genoa FC

Juventus
Genoa FC
Meci Încheiat 3 : 1

Handicap Asiatic (-1.5) - Timp Regulamentar (-1.5) -> Juventus FC (-1.5) la cota 1.82

eFortuna

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu eFortuna

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Juventus câștigă la minim 2 goluri

După 2 meciuri fără victorie, Juventus a dat semne de revenire și a câștigat derby-ul cu Napoli. Azi va întâlni o codașă pe care nu vad cum ar mai face inca un pas greșit pe teren propriu

Handicap Asiatic (-1.5) - Timp Regulamentar (-1.5) -> Juventus FC (-1.5) la cota 1.82

Miză : 2/10

Schurrle22 a mizat 2/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu eFortuna
eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Meci foarte inchis

Primul sezon al Andrea Pirlo pe bancă este pentru moment foarte dezamăgitor. Eliminată de Porto în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Juventus se află și ea în dificultate în ligă. Nouăsprezece campioane italiene, Old Lady nu ar trebui să-și păstreze titlul în acest an. Într-adevăr, bianconerii sunt în prezent pe locul 3 în Serie A și sunt cu 12 puncte în spate pe locul 1. Ar trebui să se concentreze mai mult pe calificarea în următoarea ligă a Campionilor (cu doar 3 unități înaintea celei de-a cincea). După ce a înlănțuit 5 jocuri fără înfrângere, Juve a fost surprinsă acasă de Benevento slab clasificat chiar înainte de pauza internațională (0-1). De atunci, coechipierii lui Cristiano Ronaldo au fost ținuți sub control pe Torino (2-2) înainte de a câștiga un joc târziu foarte important împotriva Napoli săptămâna aceasta (2-1). Genova ocupă acum un onorabil al 13-lea loc în Serie A cu un avans destul de confortabil de 10 puncte peste zona roșie. După o perioadă bună care le-a permis să se îndepărteze de retrogradare, partenerii atacantului Mattias Destro au avansat mai puțin repede de ceva timp, dovadă fiind singurul succes obținut în ultimele 8 zile, pentru 5 remize și 2 înfrângeri. După o prețioasă victorie obținută la retrogradare Parma (1-2), aceștia au păstrat, acasă, punctul remizei împotriva Fiorentinei weekendul trecut (1-1).

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.38

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Istoric Ponturi

57.1%

Câștigate

42.8%

Pierdute

-689.84

Profit

-6.63%

Randament

eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică