star

FC Parma vs Spezia Calcio

FC Parma
Spezia Calcio
Meci Încheiat 2 : 2

1X2 Final - Timp Regulamentar -> AC Parma la cota 2.03

eFortuna

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu eFortuna

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

AC Parma-câștigă meciul

Parma este pe locul 17 cu patru meciuri jucate și 3 puncte acumulate golaveraj negativ (4-9) De partea cealaltă Spezia este pe locul 14 cu 4puncte golaveraj (5-9) Astăzi cred că se va impune Parma, pentru că are nevoie de puncte și joacă acasa.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> AC Parma la cota 2.03

Miză : 10/10

danielino a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu eFortuna
eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Parma are prima sansa

Parma are o echipa mai valoroasa decât cea a adversarilor ,si se afla intr o forma mai buna . De asemenea oaspetii numără ceva absente din prima exhipa ,ceea ce I face și mai predispuși sa piardă. Merg pe victoria Parmei .

1X2 Final - Timp Regulamentar -> AC Parma la cota 2.03

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Meci foarte inchis

Autorul unui ultim onorabil exercițiu, Parma a terminat pe locul 11 ​​în Serie A. În timpul sezonului, clubul a dat o pagină importantă cu plecarea antrenorului D'Aversa care a crescut echipa de la Serie C la elită. În acest sezon, oamenii lui Fabio Liverani nu au găsit încă combustibilul potrivit și ocupă locul 18 în Serie A. Învinși de Napoli (0-2) și Bologna (4-1) în primele 2 zile, Partenerii lui Gervinho au reacționat chiar înainte de pauza internațională câștigând stăpânirea, acasă, peste Hellas Verona (1-0). Weekendul trecut, au căzut pe gazonul lui Udinese (3-2). Promovat în elită în acest sezon, Spezia nu are altă ambiție decât să-și păstreze locul în Serie A. Coechipierii lui Daniele Verde au câștigat o dată în primele 4 zile, pentru 1 remiză și 2 pierderi. După ce au adus înapoi un succes prețios de la Udinese (0-2), au pierdut în vizuina AC Milan (3-0) înainte de a păstra, acasă, împărțirea punctelor împotriva Fiorentina weekendul trecut (2-2). Niciun avantaj real pe formular

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 1.85

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Egal la final de meci

Parma se pare ca are ceva jucatori indisponibili iar Spezia ar putea profita astazi daca nu sa castige macar sa le i-a gazdelor cel putin un punct.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.50

Pariază Început în urmă cu 1 lu

Istoric Ponturi

49.2%

Câștigate

48.1%

Pierdute

19.88

Profit

1.23%

Randament

eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică