star

Denver Nuggets vs Golden State Warriors

Denver Nuggets
Golden State Warriors
Meci Încheiat 126 : 121
Baschet / NBA 2021/2022

Câștigător - Tot Meciul -> Denver Nuggets la cota 2.63

MaxBet

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu MaxBet

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Jokic ultima carte

Jokic cred ca va forță azi sa aducă echipei sale măcar un punct în aceasta confruntare arătând foarte bine și în partida anterioara când a pierdut la doar cinci puncte

Câștigător - Tot Meciul -> Denver Nuggets la cota 2.63

Miză : 10/10

Livi1992 a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu MaxBet
MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Golden State Warriors

Nu ar fi o exagerare să spunem că ceea ce am scris și am creionat pentru Golden State înainte de playoff și pe tot parcursul seriei a devenit realitate. Când jocul din play-off a echipei s-a combinat cu impulsul de a fi o echipă completă, gigantul adormit, despre care se credea că doarme, a reapărut ca și cum s-ar spune „Regele s-a întors” și a distrus complet o echipă ca Denver. în trei jocuri. Ei bine, în acest caz, faptul că este o echipă careia-i merge jocul împotriva lui Denver este grozav, dar nu a fost o surpriză că Dubs, care a avut trei campionate cu acest nucleu în ultimii 10 ani, era atât de familiarizat cu acest nivel și a jucat. atât de confortabil. Când mă gândesc bine, racesc când citesc tweet-urile despre Războinici pe care au început să le arunce oficialitățile. După meciul Nets-Celtics de aseară, nu pot să nu menționez unul dintre comentariile de pe rețelele de socializare în această dimineață. un genco american Această frumoasă dimineață de duminică ne-a amintit de faptul că „Războinicii nu aveau nevoie de Durant, Durant avea nevoie de Războinici”. Oricum, am foarte mult respect pentru Denver, dar rezistența pe care trebuie să o arate nu este împotriva acestei echipe în această seară, ci cel puțin trei jocuri la rând împotriva acestei echipe și fără Murray-Porter, asta pare puțin probabil. Îmi pare rău pentru fanii Nuggets, dar acest lucru nu este ca și cum ai merge cu 3-1 împotriva lui Clippers și ai câștiga o serie cu Murray. Bănuiesc că Warriors, care și-au stabilit un avantaj cu handicap față de adversarul lor în ultimele cinci meciuri, vor trage frâna și se vor odihni. Am un mare respect pentru echipă, dar rezistența pe care trebuie să o arate nu este doar câștigarea unui meci împotriva acestei echipe în această seară, ci câștigarea a cel puțin trei meciuri la rând împotriva acestei echipe, ceea ce pare puțin probabil fără Murray-Porter. Îmi pare rău pentru fanii Nuggets, dar acest lucru nu este ca și cum ai merge cu 3-1 împotriva lui Clippers și ai câștiga o serie cu Murray. Bănuiesc că Warriors, care și-au stabilit un avantaj cu handicap față de adversarul lor în ultimele cinci meciuri, vor trage frâna și se vor odihni.

Handicap Asiatic (2.5) - Tot Meciul (2.5) -> Golden State Warriors (-2.5) la cota 1.67

Pariază Început în urmă cu 2 lu

Istoric Ponturi

46.6%

Câștigate

53.2%

Pierdute

-226.68

Profit

-5.19%

Randament

MaxBet 100% până la 700 RON de la Maxbet Revendică