star

Cagliari Calcio vs FC Crotone

Cagliari Calcio
FC Crotone
Meci Încheiat 4 : 2
Fotbal / Serie A 2020/2021

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 1.93

Betfair

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu Betfair

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Meci foarte inchis

Autor al unei a doua părți a sezonului foarte dificile anul trecut, Cagliari a căzut pe locul 14 în Serie A anul trecut cu, totuși, un avantaj bun de 10 puncte în zona retrogradării. În acest sezon, sardinii nu și-au început bine campionatul prin alinierea a 3 prime jocuri fără victorie (2 înfrângeri și 1 egal). În mare parte învinși în vizuina Atalantei înainte de pauza internațională (5-2), ei și-au lansat în sfârșit sezonul în weekendul trecut, cu acest succes adunat pe gazonul Torino (2-3). Al doilea în Serie B anul trecut, Crotone a revenit în topul zborului în acest sezon. Promovatul se luptă să se ridice la nivel pentru moment și se află pe locul 19 și penultimul loc în clasament, cu 1 punct pe ceas. După ce au pierdut primele 3 meciuri disputate la Genova (4-1), împotriva AC Milan (0-2) și Sassuolo (4-1), partenerii atacantului nigerian Simy au reușit să țină sub control, acasă , Juventus weekendul trecut (1-1). Micul avantaj al Cagliari în formă

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 1.93

Miză : 10/10

AdrianOlteniaDinamo a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu Betfair
Betfair Până la 500 RON bonus de la Betfair Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Cagljari este la un nivel mai bun

Desi diferenta nu este una tocmai mare in clasament ,Crotone a aratat o forma foarte slaba ,reușind sa facă un singur punct pana acum. Cagliari joaca pe teren propriu, si diferenta de nivel ar trebui sa se vadă.

Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Cagliari sau Egal la cota 1.25

Pariază Început în urmă cu 1 an(i)

Crotone castiga meciul

Gazdele au castigat in etapa trecuta iar oaspetii lor au doar un punct si urmeaza sa joace in etapa viitoare cu Atalanta care a pierdut doua meciuri la rand si evident va juca la victorie asa cum cred ca va juca astazi si Crotone.

1X2 Final - Timp Regulamentar -> Crotone la cota 3.30

Pariază Început în urmă cu 1 an(i)

50.0%

Câștigate

50.0%

Pierdute

26.8

Profit

2.68%

Randament

Betfair Până la 500 RON bonus de la Betfair Revendică