star

Benevento Calcio vs US Sassuolo

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.23

eFortuna

SportXpert recomandă

badge icon
Pariază cu eFortuna

Acest meci a expirat.

Abonează-te gratuit și poți primi cele mai bune predicții și oferte de pariere.

Toate e-mailurile conțin un link de dezabonare. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Cookie-uri și de Confidențialitate. Abonându-vă atestați faptul că aveți peste 18 ani.

Meci foarte inchis

Înapoi în topul zborului din acest an, Benevento se află într-o poziție bună pentru a rămâne în Serie A anul viitor. Într-adevăr, promovatul este în prezent pe locul 15 în clasament și are 8 puncte înaintea zonei retrogradării. Autori ai unui început foarte interesant de campionat, partenerii lui Kamil Glik s-au aliniat după aceea. După o serie teribilă de 11 jocuri fără victorie, aceștia au reacționat chiar înainte de reducerea internațională, culegând un succes pe cât de valoros pe cât de neașteptat era în vizuina Juventus (0-1). Weekendul trecut, Benevento a fost ținut sub control acasă de retrogradarea Parma (2-2). Sassuolo este pe locul 9 în Serie A și ar trebui să experimenteze sfârșitul campionatului fără prea multă miză. Oamenii lui Roberto De Zerbi au evoluat foarte bine în prima parte a campionatului, dar au fost mult mai puțin în avantajul lor de câteva săptămâni. Au câștigat o singură dată în ultimele 7 zile, pentru 3 remize și 3 pierderi. După ce a păstrat, acasă, împărțirea punctelor împotriva romilor în weekendul trecut (2-2), Sassuolo a pierdut un joc târziu jucat la liderul Inter, săptămâna aceasta (2-1).

Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar (2.5) -> Sub 2.5 la cota 2.23

Miză : 10/10

AdrianOlteniaDinamo a mizat 10/10 unitati pe aceasta predictie

Pariază cu eFortuna
eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică

Alte ponturi pentru acest meci

Ambele echipe inscriu

Un meci destul de interesant intre doua echipe care indiferent de rezultat au reusit sa inscrie pana acum aproape in fiecare meci si cred astfel ca si astazi cele doua echipe vor reusi sa inscrie ///

Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.53

Pariază Început în urmă cu 1 lu

27.9%

Câștigate

72.1%

Pierdute

-369.62

Profit

-42.98%

Randament

eFortuna 100% până la 500 RON de la eFortuna Revendică