star

Ponturi Europa League 2021-22 cu cele mai bune cote online

Bine ai venit în comunitatea SportXpert, locul unde membrii site-ului nostru pariază, plasează pronosticuri gratuite și câștigă premii reale! Vezi mai jos toate meciurile disponibile pentru pariere și urmărește ponturile adăugate de tipsterii noștri.

Ponturi Închise din UEFA Europa League 2021/2022

Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 Peste/Sub (0.5) - Prima Repriza (0.5) -> Peste 0.5 la cota 1.40
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Eintracht Frankfurt la cota 2.38
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Eintracht Frankfurt la cota 2.38
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Prima Repriza -> Egal la cota 2.09
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 Peste/Sub (0.5) - A doua repriza (0.5) -> Peste 0.5 la cota 1.22
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.30
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.30
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs West Ham
Europa UEFA Europa League 2021/2022 Peste/Sub (1.5) - Timp Regulamentar (1.5) -> Peste 1.5 la cota 1.27
Pariază Început în urmă cu 10 lu
Eintracht Frankfurt vs West Ham
Europa UEFA Europa League 2021/2022 1X2 Final - Timp Regulamentar -> West Ham United la cota 2.59
Pariază Început în urmă cu 10 lu

Ponturi Europa League

Trăim împreună emoția preliminariilor Europa League 2021-22. Ne pregătim împreună și verificăm toate statisticile alături de care vom adăuga zilnic și cele mai interesante predicții.

Faza grupelor va reprezenta o perioada încărcată, bogată în meciuri, având un program calendaristic unde sperăm să putem pune pariuri și pe echipele din țara noastră. Nu uita că te poți abona la newsletter-ul nostru pentru a nu rata nici o partidă care urmează să se dispute.

Echipele românești în sezonul 2021-22 al UEFA Europa League

Atunci când vine vorba de ponturi fotbal, Liga Europa este la mare căutare și asta datorită numărului consistent de meciuri din care pariorul își poate alege evenimentele unui bilet câștigător.

În acest an, România nu a avut nicio reprezentantă în preliminariile Europa League 2021-22, cele trei reprezentante ale noastre fiind „retrotgradate” în Conference League.

Înscrie-te pe site-ul nostru și câștigi mai mult!

În fiecare lună avem două concursuri dedicate tuturor celor care adaugă ponturi pe site-ul nostru. Faci bilete câștigătoare și pe lângă asta noi îți dăm premii pentru activitatea ta din comunitatea SportXpert. Fii cât mai eficient, dar și cât mai activ și urcă în clasamentul tipsterilor unde poți pune mâna pe premii în valoare de peste 9.000 RON.

Cu cât ești mai iscusit în arta pariurilor cu atât câștigi mai mult, este de la sine înțeles! Dar dacă ți-am spune că poți să încasezi și mai mult decât ți-ai plănuit? Verifică pagina caselor de pariuri partenere, acestea avand o sumedenie de oferte disponibile pe care le poți obține gratuit prin intermediul site-ului nostru.

Verifică pagina de Bonusuri pariere de unde îți poți alege un pachet care să îți dea un impuls în drumul câștigurilor. Revendică una din ofertele disponibile și crează-ți biletul perfect cu care să te poți lăuda la prietenii tăi.

Întrebări frecvente

❓ Cine transmite meciurile de azi din Europa League? ❓

Televiziunea DIGI Sport este cea care și-a adjudecat drepturile de a transmite evenimentele sportive din UEL.

❓ Cine a câștigat ultima ediție a Europa League? ❓

Villarreal a reușit să se impună dramatic în fața lui Manchester United, după o loterie a penalty-urilor care a ajuns la portari, David De Gea fiind singurul care a ratat dintre cei 22 de jucători.

❓ Pe ce dată se joacă finala Europa League? ❓

Finala din sezonul 2021-22 se va juca pe data de 18 Mai, pe „Ramon Sanchez Pizjuan” din Sevilla. 

Istoricul UEFA Europa League

Organizată anual la nivelul confederației UEFA încă din 1971, între cluburile care se califică pentru acest turneu în urma clasamentului din campionatele naționale, Europa League este a doua competiție europeană ca și prestigiu și importanță după Champions League. UEL este scena echipelor clasate fie pe podium fie în prima jumătate a clasamentului aferent țărilor de unde acestea provin, dar mai ales dedicate câștigătoarelor cupelor la nivel național.

Denumită inițial Cupa UEFA, competiția devine Europa League abia în 2009 odată cu schimbarea formatului. Înglobarea pe parcurs a Cupei UEFA Intertoto și acceptarea mai multor echipe în faza grupelor a dus Europa League la un format cu 12 grupe a câte 4 echipe din care se califică mai departe primele 24.

Pentru faza 16-imilor de finală celor 24 de cluburi li se alătură alte 8 rivale din Champions League, mai exact toate ocupantele locurilor 3 de la nivelul grupelor Ligii.

Deși nu este o competiție atât de puternică sau urmărită că “sora mai mare” Champions League, UEL aduce în ultimii ani față în față echipe de top din campionatele puternice ale Europei, mai ales de la introducerea unei noi reguli, și anume că echipa care primește trofeul UEL va accede automat în grupele UCL anul următor. Așa se face că echipe ca Sevilla, Atletico Madrid, Manchester United sau Chelsea au triumfat în ultimii ani.

Titlul a fost cucerit până acum de 29 de cluburi, 13 dintre acestea reușind să își adjudece trofeul de mai multe ori. Cea mai prolifică echipă este Sevilla, cu 6 titluri, dintre care 3 consecutiv. Alte nume sonore care au în palmares trofeul sunt Liverpool, Juventus, Inter Milano sau Atletico Madrid, fiecare cu 3 reușite, dar și Tottenham, Real Madrid, Porto sau Chelsea, cu câte 2 triumfuri.

Cu toate că este o competiție în care au acces și cluburi din campionatele mai slab cotate, inclusiv Liga 1, nici o echipă românească nu a reușit să ajungă în finală, cea mai bună performanță fiind atinsă de Steaua București în 2006, roș-albaștrii fiind eliminați in extremis de Middlesbrough la ultima fază a returului din semifinale.

Tot în acel sezon am asistat la un meci istoric, când două echipe românești s-au întâlnit în sferturi de finală, dubla manșă dintre Rapid și Steaua București, câștigată de cea din urmă prin două rezultate de egalitate. Interesant este că în acel sezon, deși eliminată de Steaua, Rapidul părăsea competiția deși nu fusese învinsă pe tot parcursul cupei.

Clasamentul trofeelor pe țări este identic cu cel din Champions League. Spania conduce cu 11 trofee și alte 5 finale pierdute, în timp ce Anglia și Italia se situează pe următoarele 2 poziții, cu câte 9 reușite de fiecare parte.

O statistică pe undeva normală dat fiind raportul de forțe între primele 3 campionate ale Europei și toate celelalte, deși premiile puse în joc nu sunt tocmai la rangul investițiilor anuale din aceste țări. Prin sponsorizări asigurate de FedEx, KIA sau Hankook, cât și market-pool-ul administrat de UEFA, câștigătoarea Europa League încasează între 40 și 70 de milioane de euro, cam jumătate din premiile puse în joc în Champions League.

Europa League este mai presus de toate un prilej pentru echipele mai mici să se bată de la egal la egal cu forțele continentului, și mai ales pentru tinerii fotbaliști să demonstreze că pot juca la nivel înalt.

UEL rămâne pepiniera UCL dar schimbările gândite de forul european fac competiția să se transforme ușor ușor într-un candidat serios pentru UCL și o atracție din ce în ce mai mare pentru fanii sportului rege.

Pronosticuri Europa League jucate în mod responsabil!

Suntem adepții câștigurilor dese însă în același timp dorim să milităm pentru gambling-ul responsabil. Te rugăm să nu pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi. Nu încerca să pariezi mai mult în cazul în care dorești să îți recuperezi pierderile anterioare.

Dacă simți că pariatul excesiv a devenit o problemă în viața ta, te rugăm să folosești site-ul jocresponsabil.ro unde poți găsi sfaturi și ajutor de specialitate. Nu uita, atunci când distracția se oprește, oprește-te!