star

Ponturi Liga 2 România oferite de tipsteri cu experiență

Fă-ți biletul zilei cu meciurile ligii secunde de fotbal, competiția autohtonă unde echipe de tradiție precum Rapid București, FC "U" Craiova sau "U" Cluj încearcă să atace calificarea pentru revenirea în primul eșalon din Liga 1, așa cum FC Argeș și UTA Arad au reușit în noul sezon 2020-21.

Ponturi Închise din Liga II 2020/2021

FC Csikszereda Miercurea Ciuc vs ASU Politehnica Timisoara
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> FC Csikszereda Miercurea Ciuc la cota 1.65
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
FC U Craiova 1948 vs Dunărea Călărași
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> FC U Craiova 1948 la cota 2.08
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
FC U Craiova 1948 vs Dunărea Călărași
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> FC U Craiova 1948 la cota 2.08
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
CS Mioveni vs Rapid Bucuresti
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 2.90
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
CS Mioveni vs Rapid Bucuresti
România Liga II, Championship Group 2021 Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> CS Dacia Mioveni sau Egal la cota 1.38
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
CS Mioveni vs Rapid Bucuresti
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Rapid Bucuresti la cota 2.63
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
FC Unirea 2004 Slobozia vs ACS Comuna Recea
România Liga II, Relegation Group 2021 Scor Corect - Prima Repriza -> Egal 0-0 la cota 2.59
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
FC Unirea 2004 Slobozia vs ACS Comuna Recea
România Liga II, Relegation Group 2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.80
Pariază Început în urmă cu 3 sapt
Rapid Bucuresti vs FC U Craiova 1948
România Liga II, Championship Group 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 2.20
Pariază Început în urmă cu 4 sapt

Liga II 2020/2021

Atmosfera cu fotbal la matineu a avut mereu un iz romantic, meciurile din liga secundă fiind probabil locul unde am putut să ne dăm seama care echipă are cei mai fideli suporteri. Este competiția unde problemele financiare pot ruina echipele de tradiție dar de asemenea pot naște fuziuni neașteptate.

Liga 2 a dat mereu oportunitatea unor dueluri crâncene dar și unor povești demne de povestit nepoților. Este locul unde descoperim ambițiile jucătorilor care vor să se afirme că profesioniști dar și a legendelor de odinioară care au luat "sub aripă" echipe unde construiesc proiecte de viitor, așa cum Claudiu Niculescu încearcă la clubul CS Mioveni.

Pariurile de Play Off pentru a doua liga se potrivesc cu un bonus consistent

Divizia secundă din fotbalul românesc nu duce lipsă de atenție în rândul pariorilor. Așa că ne-am gândit să oferim o serie de bonusuri și promoții pe care să le puteți folosi atunci când descoperiți o cotă 2 atractivă sau aveți un pont "bombă".

Vizitează pagina de Bonusuri sau cea a caselor de pariuri online pentru a descoperi cât de simplu este să ieși pe profit atunci când începi cu o balanță generoasă.

Vocea jucătorilor și-a spus cuvântul, aceștia fiind în proporție de 90% mulțumiți cu ofertele promoționale pe care le-au obținut prin intermediul site-ului nostru.

Ponturi pariuri liga a 2-a România + Premii lunare gratuite oferite de SportXpert!

Știai că suntem primul site de social betting din România? Cu premii lunare de peste 9000 RON, site-ul nostru desfășoară trei concursuri în care poți participa în mod gratuit!

Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe site, să adaugi ponturi fotbal sau din alte sporturi, iar noi te premiem în funcție de randamentul pe care îl obții.

De fiecare dată când nimerești un pronostic te clasezi tot mai sus în concursul "Tipsterul Lunii". Pentru fiecare share pe care cineva îl da unui pariu propus de ține, devii mai cunoscut și mai premiat prin intermediul concursului "Pariorul Popular".

Pariorul Super Activ, al treilea concurs organizat de noi, reprezintă suma tuturor acțiunilor desfășurate de tine în comunitatea noastră. Cu cât ne vizitezi mai des cu atât șansele tale de câștig sporesc!

Întrebări frecvente

❓ Cine a câștigat liga a doua sezonul trecut? ❓

UTA Arad este echipa care a triumfat în eșalonul secund în sezonul 2019-20. "Bătrâna Doamna" și-a asigurat astfel promovarea în Liga 1 de fotbal.

❓ Câte echipe joacă în liga a doua România? ❓

21 de echipe. Întrecerea se desfășoară în sistem de play-off și play-out. Primele șase echipe clasate joacă meciuri pentru promovare în timp ce restul dispută o serie de meciuri care decid cine retrogradează în liga a treia.

Pariuri fotbal din liga a doua jucate în mod responsabil

Jocurile de noroc împreună cu pariurile reprezintă un risc dacă nu sunt ținute sub control. Nu încerca să pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi. Nu trata gambling-ul că pe o sursă de venit și nu încerca să pariezi în încercarea de a recupera pierderi anterioare.

Dacă simți că pariatul a devenit o problemă în viața ta, te rugăm să intri pe site-ul jocresponsabil.ro unde poți apela la ajutor de specialitate în materie de gambling.