star

Pariuri La Liga cu cele mai sigure ponturi online

Bine te-am găsit pe pagina dedicată fanilor dar și pariorilor interesați de ponturi La Liga. Te invităm să iei parte alături de comunitatea SportXpert, locul unde câștigi doar pentru simplul fapt că faci parte din familia noastră de tipsteri. Adaugă și tu un pont chiar azi!

Ponturi Închise din LaLiga 2020/2021

Sevilla FC vs CD Alaves
Spania LaLiga 2020/2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.74
Pariază Început în urmă cu 2 lu
Elche CF vs Athletic Bilbao
Spania LaLiga 2020/2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.74
Pariază Început în urmă cu 2 lu
Elche CF vs Athletic Bilbao
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.50
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Huesca vs Valencia
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> SD Huesca la cota 1.69
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Huesca vs Valencia
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.80
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Eibar vs Barcelona
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> FC Barcelona la cota 1.67
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Eibar vs Barcelona
Spania LaLiga 2020/2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 1.37
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Eibar vs Barcelona
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> FC Barcelona la cota 1.67
Pariază Început în urmă cu 2 lu
SD Eibar vs Barcelona
Spania LaLiga 2020/2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 4.50
Pariază Început în urmă cu 2 lu

Fotbal Spania cu ponturi și pariuri La Liga

Secțiunea cu pronosticuri și ponturi Spania este una dintre cele mai populare, și asta pentru că marile echipe precum Real sau Barça sunt fără dar și poate cele mai susținute echipe străine din țara noastră.

Așa cum menționam mai devreme, granzii din fotbalul iberic sunt întotdeauna în topul preferințelor tipsterilor. Și nu e de mirare, având în vedere că Liga Campionilor a fost mult timp dominată de cele două, la care li s-a alăturat mai nou și Atletico Madrid, echipă de tradiție în cupele europene.

Fotbalul spaniol s-a intersectat adeseori cu cel românesc. De altfel, cultura țărilor dar și faptul că un număr mare de români locuiesc în Spania, parcă adaugă și mai multe motive pentru a urmări evenimentele din țara unde încă mai există regi și regine.

Să ne amintim de marile confruntări dintre Steaua și Barcelona, Real Betis sau Valencia. Deși campionatul Spaniei este net superior față de Liga 1, astfel de meciuri ne-au adus cumva parcă tot mai aproape de iberici, mai ales că ambele țări au sângele latin care debordează de pasiune și dăruință când vine vorba de sportul rege.

Bonusuri la pariuri și premii lunare gratuite oferite pe SportXpert.ro!

N-ai aflat încă secretul femeilor independente și pline de bani? OK, a fost poate o glumă nesărată, dar cei care cunosc reclama în fapt, probabilse vor amuza copios.

Ideea este că la noi astfel de "vrăjeală" nu se aplică. Pe site-ul SportXpert chiar câștigi pe bune. Avem trei concursuri lunare unde oferim peste 9000 RON premii în mod GRATUIT. Concursurile pentru pariori numite "Tipsterul Lunii", "Pariorul Super Activ" și "Pariorul Popular" premiază toți tipsterii de pe site-ul nostru în funcție de activitatea și randamentul pe care aceștia îl au atunci când pariază.

Vizitează secțiunea de Competiții pariuri pentru a vedea pe ce loc te clasezi de fiecare dată când adaugi un pont sau când cineva dă share unui pariu recomandat de tine.

Promoții și bonusuri împreună cu bookmakeri online

Avem pentru tine un top realizat cu ajutorul celorlalți pariori care au recomandat o serie de case de pariuri online. Împreună cu ei, am ales cele mai bune companii și am reușit să obținem o serie de promoții avantajoase care au fost mai întâi testate de pariori.

Vizitează pagina de Bonusuri sau Case Pariuri Online unde vei găsi toate informațiile necesare cu privire la termeni și condiții.

Întrebări frecvente

❓ Cine a câștigat La Liga de cele mai multe ori? ❓

Real Madrid. Echipa din capitală a reușit să se incoroneze campioană de 34 de ori.

Despre campionatul de fotbal din Spania

LaLiga, sau Campeonato Nacional de Liga de Primera Division, sponsorizat de instituția bancară Santander, reprezintă cel mai înalt nivel al fotbalului spaniol. Fondată în 1929, La Liga este casa unora dintre cele mai faimoase cluburi la nivel mondial și a unora dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători care au pus vreodată piciorul pe balonul rotund.

Cu un total de 62 de echipe care au evoluat la nivelul primei ligi de la înființare, Spania domină lumea fotbalului în epoca contemporană, ocupând prima poziție în clasamentul UEFA bazat pe coeficienții cluburilor la nivel internațional pe ultimii 5 ani.

La Liga a condus ierarhia mondială mai mult decât orice altă prima ligă, nu mai puțin de 22 de ani, același număr fiind în dreptul celui mai galonat club la nivel mondial (Barcelona și Real Madrid în alternanță), dublu față de locul 2 ocupat de Serie A.

Deși s-a aflat aproape în permanență sub dominarea monștrilor sacrii Barcelona și Real Madrid, care au împreună 60 de titluri, La Liga a cunoscut și triumful altor echipe încă importante la nivel European că și Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Valencia sau Real Sociedad.

În Aprilie 1927, Jose Maria Acha, directorul clubului Arenas de Getxo, propune înființarea unei ligi în care să participle cele mai bune 10 echipe de pe întreg teritoriul Spaniei. În 1929 propunerea este acceptată și se ia decizia ca cele 6 câștigătoare ale Cupei Regelui (Copa del Rey) – Barcelona, Real madrid, Athletic Bilbao, Real Sociedad, Arenas Club de Getxo și Real Union – plus finalistele cupei – Atletico Madrid, Espanyol Barcelona, Club Europa și Racing Santander – să fie reprezentantele Spaniei în prima ediție a ceea ce atunci se numea Primera Division.

Formatul competiției a suferit modificări pe parcurs, ajungând în cele din urmă la 20 de echipe și multiple ligi secundare, făcând fotbalul o adevărată industrie a țării.

Cu academii pentru juniori care ajung în componența echipelor de pretutindeni, cel mai remarcat club este cu siguranță FC Barcelona. Deși uneori este în umbra marii rivale din capitală, Barcelona deține La Masia, academie care a dat fotbalului cel mai mare talent din istorie – Lionel Messi.

Pariază responsabil

Jocurile de noroc și pariurile pot provoca dependență. Te sfătuim să nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi. Dacă simți că ai o problema cu gambling-ul excesiv, te rugăm să folosești site-ul jocresponsabil.ro, locul unde poți găși ajutor de specialitate.