star

Get's Bet - Despre casa de pariuri online

Get`s Bet este o societate care activează în zona pariurilor sportive, ce a fost înființată în anul 2004. Până în 2011, aceasta a funcționat sub o altă titulatură, moment în care schimbările în zona de acționariat, management și concepție au adus compania în punctul actual. 

Get’s Bet este un jucător important în piața de pariuri sportive autohtonă, cu o abordare modernă, deschisă și care încearcă să implementeze o serie de idei inovatoare, care pun întotdeauna jucătorul în centrul tutoror planurilor. Din acest motiv, compania își concentrează eforturile pentru a oferi clienților oferte variate din toate sporturile de interes pentru pariori, începând cu fotbal și continuând cu tenis, baschet, handball, hochei, box, rugby, fotbal american, baseball, snooker, darts etc. 

Punctele forte ale Get`s Bet sunt cotele ridicate, calitatea, varietatea si promptitudinea ofertei. Totodată, rezultatele sunt validate cu precădere la secundă și astfel pariorii au șansa de a se bucura rapid de câștiguri. 

În agențiile Get`s Bet se poate miza inclusiv pe curse de câini, meciuri live si loterii internaționale, care 
au extrageri din oră în oră. 

Prin intermediul website-ului www.getsbet.ro se oferă un cadru excelent pentru a concepe bilete virtuale, un mod eficient pentru a alege pariurile câștigătoare. 

În general, solicitările clienților sunt tratate cu seriozitate și promptitudine. 

Agențiile Get`s Bet sunt deschise zilnic intre orele 10:00 – 22:00. 

Crearea unui cont online pe Getsbet.ro 

Pentru a te înregistrat pe site-ul www.getsbet.ro trebuie apăsat pe butonul „ONLINE”, apoi pe „Cont Nou” în noua fereastră care se deschide. Ajunși acolo, aveți 3 pași de urmat. Primul se referă la datele personale precum nume și adresă de e-mail, la al doilea trebuie să introduceți numărul de telefon, CNP-ul și adresa, în timp ce al treilea va conține username-ul, parola și, eventual, codul pentru bonus.  

Te rugăm să te asiguri că ai introdus corect datele personale, ai introdus CNP-ul exact așa cum apare pe cartea de identitate, ai ales un nume de utilizator și ai folosit o adresă de e-mail validă. 

Ulterior, vei primi un e-mail în care există un buton care trebuie apăsat pentru a activa contul.  

Verificarea unui cont online pe Getsbet.ro 

Procedura de verificare a contului la Get`s Bet este extrem de simplă și nu necesită prea multe operațiuni din partea clienților. Odată ajunși pe online.getsbet.ro, după ce v-ați logat, apăsați în colțul din dreapta, sus, pe numele dumneavoastră, iar din meniul care se deschide selectați „Upload Documente”. Vi se va deschide o nouă fereastră, unde trebuie să apăsați pe „Încarcă document”, iar apoi trebuie să alegeți poza cărții de identitate.  

Legea impune acest pas de verificare pentru ca operatorii de pariuri să se asigure că toți clienții au peste 18 ani. Termenul pentru a efectua această operațiune este de maximum 30 de zile. După expirarea acestei perioade, contul va fi suspendat până la efectuarea validării. 

Atenție! Până la verificarea autenticității datelor furnizate, suma maximă ce poate fi depusă este de 200 Euro sau echivalentul in lei. Verificarea documentelor poate dura până la 48 de ore. 

Alimentarea unui cont online pe Getsbet.ro 

După autentificare, selectează opțiunea „DEPUNE”, apoi alege metoda de depunere dorită: 

Online plasa se poate face prin următoarele 3 metode: Paysafecard, Skrill sau Card bancar (VISA, Mastercard) 

Opțional, te poți duce în cea mai apropiată agenție Get's Bet cu numele tău de utilizator și un act de identitate și poți depune imediat. 

Depunerea minimă prin intermediul agenției este 10 RON, iar online este de 20 RON. 

Atenție! Orice depunere va trebui sa provină dintr-un cont sau sursă deținute de jucător ca titular. Get’s Bet își rezervă dreptul de a folosi proceduri suplimentare de verificare a identității înainte de a autoriza orice depunere. În cazul depunerii de fonduri care se constată că nu aparțineau titularului, Get’s Bet va trata această depunere ca fiind nevalabilă, precum și orice câștiguri apărute din depunerea respectivă. 

Retragerea fondurilor dintr-un cont online pe Getsbet.ro 

Selectezi din meniul contului tău de jucător opțiunea „Retragere”. 

Apoi, trebuie doar să alegi metoda care e cea mai avantajoasă pentru tine și să introduci suma pe care vrei să o retragi. Metodele de retragere acceptate sunt: 

 • Card bancar 
 • Skrill 
 • Paysafecard 

IMPORTANT: Din motive de siguranță ce sunt impuse prin normele de prevenire a spălării banilor, retragerile pot fi efectuate DOAR prin metode pe care le-ai folosit la depunere. Astfel, sistemul de procesare a plăților nu permite înregistrarea unor retrageri prin metode de plată ce nu au fost folosite pentru depuneri. 

Termenul de plată al retragerilor online este de 3 zile.  

Retragerea fondurilor dintr-un cont online prin intermediul agențiilor Getsbet.ro 

Pentru a retrage, intră în contul tău pe online.getsbet.ro, accesează secțiunea Retragere și alege metoda „Agenție”. 

Alege Județul (sau orașul, în cazul în care locuiești în București), localitatea (sau sectorul, pentru București) și agenția din care dorești să ridici banii, iar apoi apasă pe „RETRAGE” 

Îți va apărea codul retragerii pe ecran, dar îl ai la îndemână și pe e-mail. Cu acest cod îți vei ridica banii din agenția pe care ți-ai ales-o. 

Plasarea unui pariu online pe Getsbet.ro 

După ce te-ai înregistrat, te-ai logat în cont și ai efectuat prima depunere poți să treci la plasarea primului pariu. În partea stângă găsești toate sporturile disponibile în ofertă. Selectează din listă evenimentele/meciurile dorite și apasă pe cota scrisă sub simbol. 

Poți continua să adaugi meciuri pe acest bilet sau treci la următorul pas și anume să alegi tipul de pariu preferat (simplu, combinat sau sistem), apoi scrii miza în partea de jos a biletului. Apasă pe butonul „Plasează pariuri” și biletul tău va fi activ. 

Verificarea unui pariu online pe Getsbet.ro 

Pentru a verifica pariurile plasate pe contul online de jucător, există două variante. Pariurile active pot fi verificate fie din pagina principală, în zona din dreapta, la secțiunea „Pariurile Mele”, fie din meniul de jucător. Acolo există opțiunea „Pariuri Deschise”, pentru biletele care sunt încă active, dar și „Istoric de pariere”, pentru biletele deja validate. 

Bonusuri pariuri sportive pe Getsbet.ro 

Bonus „Bun Venit la Pariuri” 

Ca să-ți urăm Bun Venit la noi, îți suplimentăm primele 5 depuneri la Sport cu un bonus de 50%, în limita a 600 de Lei, astfel: 

 1. Bonus la prima depunere: 50%, până la 100 de Lei.
  2. Bonus la a doua depunere: 50%, până la 100 de Lei.
  3. Bonus la a treia depunere: 50%, până la 200 de Lei. 
  4. Bonus la a patra depunere: 50%, până la 100 de Lei. 
  5. Bonus la a cincea depunere: 50%, până la 100 de Lei. 

Bonusul de Bun Venit constă în cinci bonusuri cu o valoare totală de până la 600 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depuneri efectuate pe Get’s Bet Sport. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere după intrarea în vigoare a promoției. 

Bonusul „O Șansă 5 pe zi” 

În fiecare zi în care te loghezi în contul tău, Get’s Bet îți oferă un pariu Șansă 5. (Limitat la un bonus pe zi) 

Pentru a primi pariul gratuit trebuie să: 
Plasezi pariuri combo cu un număr minim de 5 selecții, cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție. Plasezi pariuri eligibile cu miza totală de cel puțin 20.00 de lei. Pierzi exact 1 selecții din pariul tău pentru a te califica la pariul gratuit. 
Combo-ul trebuie să conțină evenimente pre-meci din orice sport disponibil în ofertă, cele Live nu sunt eligibile pentru această promoție. 

Pariul Gratuit va fi egal cu 100% din miza totală, până la 200 de lei. 
Pentru a folosi Pariul Gratuit ai la dispoziție 48 de ore (2 zile) de la primirea acestuia. 

Bonusul „Confirmare detalii” 

Primești un bonus în valoare de 50 de lei la confirmarea detaliilor. 

Cum obțin bonusul? 
Înregistrează-te și conectează-te în contul GetsBet. 
Fă o depunere de minim 50 de lei. 

Asigură-te că ai bifat primirea de materiale promoționale din partea Get's Bet, pentru a fi eligibil pentru Campanie. 

Încarcă o copie a actului tău de identitate făcând clic pe “Încarcă documentele de verificare” din secțiunea Contul meu sau trimite-le la adresa suport@getsbet.ro. 

După ce ai încărcat copia actului de identitate iar contul tău a fost verificat, trimite un email la adresa suport@getsbet.ro cu titlul “Bonus KYC” si numele tău de utilizator, iar în decurs de 48 de ore vei primi în contul tău un Pariu Gratuit în valoare de 50 lei. 

Bonusul „Miercuri: Bonus la alegere” 

Dacă e Miercuri, e Happy Hour! 

Astăzi de la 19:00 la 20:00, poți alege una dintre ofertele de mai jos: 

 • Depui sau transferi 50 lei pentru 15 Lei Bonus.
  • Depui sau transferi 100 lei pentru 40 Lei Bonus.
  • Depui sau transferi 200 lei pentru 100 Lei Bonus.  

Bonus „Euro Bonus” 

În fiecare zi a Campionatului European de Fotbal, clienții vor primi o ofertă specială. 

Bonus „Bun Venit la Cazinou” 

Primele 3 depuneri (sau transferuri) în balanța Cazinou îți aduc până la 2000 de Lei bonus: 

 1. Bonus la prima depunere: 100%, în limita a 900 de Lei
  2. Bonus la a doua depunere: 150%, în limita a 500 de Lei
  3. Bonus la a treia depunere: 200%, în limita a 600 de Lei 

Oferta este valabilă doar pentru clienții care fac prima depunere sau transfer la Cazinou după data începerii promoției. 

Bonusul și depunerea trebuie rulați de 30 de ori, conform Condițiilor promoției.  

Oferta de Bun Venit la Cazinou nu poate fi combinată cu nicio altă promoție sau bonus disponibile. 

Bonusul „Vineri: Până la 500 LEI Bonus” 

Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii existenți verificați cu un cont verificat, care au efectuat anterior minim 3 depuneri în contul de jucător. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură dată pe săptămână. 
Prima tranzacție (depunere sau transfer) efectuată Vinerea în balanța Cazinou, în intervalul orar 03:00-23:59, aduce un bonus de 33%, în valoare maximă de 500 de lei. În cazul în care Bonusul nu este acordat automat, utilizatorii trebuie să trimită o solicitare via email la suport@getsbet.ro înainte de a efectua o nouă tranzacție: depunere/ transfer/ retragere. 
Bonusul este valabil pentru o perioadă de 2 (două) zile calendaristice de la data primirii acestuia. La expirarea valabilității, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate dacă nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj. 
Orice retragere sau transfer din balanța Cazinou atrage după sine anularea bonusului pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, precum și orice câștiguri generate de acesta. 

Oferta pariuri sportive pe Getsbet.ro 

Note pe scara 1-10 în funcție de numărul de evenimente oferite și/sau funcționalitate: 

Oferta Pre-meci: 10; 
Oferta Live: 9; 
Live Streaming: 10; 
Cash-Out: 9; 
Pariuri Virtuale: 10; 
E-Sports: 9; 

Alte funcționalități: 9 (Știri, Aplicație pentru mobil, Agenții, Jocuri in agenții, Pariuri Speciale). 

Oferta cazino pe Getsbet.ro 

În cazinoul Get’s Bet online putem găsi o sumedenie jocuri consacrate pe piața din România, precum EGT sau Greentube. Majoritatea jocurilor au jackpot-uri generoase care oferă jucătorului șansa de a-și crește constant veniturile. 

În cadrul Get’s Bet Casinou live vei putea accesa jocurile de ruletă și blackjack în compania dealerilor live vorbitori de limba română. Există 2 camere de ruletă și 3 mese de joc de Blackjack, în ambele cazuri existând dealeri romani. 

Concluzii Getsbet.ro 

Avantaje: 

 • Cotele foarte bune; 
 • Oferta de pariere Live este una destul de consistentă chiar și la meciurile mai puțin importante; 
 • Promoții zilnice atât în secțiunea Sport, cât și în Cazinou; 
 • Jackpoturile oferite frecvent; 
 • Pariuri speciale si virtuale; 
 • Aplicație pentru mobil excelenta; 

Dezavantaje: 

 • Oferta de jocuri virtuale nu este cea mai consistentă de pe piață; 
 • Nu există jocuri de Poker sau Baccarat online.