star

Fiecare Facebook share contează!

Cu nouă funcționalitate Facebook Share implementată pe site te poți lăuda cu talentul tău de parior în față prietenilor tăi și în același timp îți poți mari șansele de câștig deoarece SportXpert contorizează numărul total de Facebook Shares adunate de fiecare predicție. În competițiile de tipul “Tipsterul Lunii” Facebook Shares-urile  primite îți îmbunătățesc clasamentul, adăugându-se la profitablitate iar în competițiile de tipul “Pariorul Popular” numărul de Facebook Shares este tot ce contează pentru a face clasamentul.

Deoarece dorim că toate competițiile noastre să dea dovadă de Fair Play, va încurajăm ca atunci când vedeți o predicție care va place sau care v-a ajutat să câștigați niște bani, să îi da-ți un share în semn de recunoștință pentru tipsterul care a adăugat-o.

Foarte important de menționat este faptul că sistemul nostru contorizează doar Facebook Share-urile făcute direct pe site, din funcționalitatea deja implementată pe SportXpert.ro .

O predicție poate primi Facebook Share fix în momentul în care a fost postată și acceptată de sistemul nostru:


Sau din pagină dedicată predicației: 


Așa cum am menționat mai sus, dacă în competițiile de tipul “Pariorul Popular” modul de calcul este simplu, deoarece doar Facebook Share_urile contează, pentru competițiile de tipul “Tipsterul Lunii” Facebook Share-urile îți pot aducă până la 100 de unități suplimentare care te pot ajuta să te poziționezi mai sus în clasament. Modul de calcul pentru boost-ul oferit de Facebook Share în competiția "Tipsterul Lunii" este explicat mai jos:

Minim un Facebook share = 15% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Minim 5 Facebook shares = 20% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Minim 10 Facebook shares = 35% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Minim 25 Facebook shares = 50% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Minim 50 Facebook shares = 70% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Minim 100 Facebook shares = 150% boost din valoarea mizei alocată predictiei shareuite.

Va recomandăm să verificăți termenii și condițiile fiecărei competiții individuale pentru a verifica modul de calcul al boost-ului.