star

Alatura-te familiei virtuale de pariori de pe eFortuna. Revendica bonus si vezi review

Cum ar fi sa pui mana pe unul dintre cele mai cautate bonusuri de bun venit? Te afli exact unde trebuie pentru asta. Informeaza-te referitor la termenii si conditiile de rulaj si de indata ce te-ai hotarat, haide sa batem palma pe un pachet promotional de pariere cu 100% pana la 500 RON. Joaca-i cu incredere la eFortuna, casa de pariuri iubita de sute de mii de jucatori romani.

Pareri eFortuna

Bonusuri 10
Oferta LIVE 10
Oferta Pre-Meci 10
Pariuri Virtuale 10
E-Sports 7
Cash Out 9
Alte Functionalitati 9
LIVE Streaming 9
Metode de plata 10
Metode de retragere 9
Customer Support 10
Verdictul Sportxpert 9.3

Rating

(9/10)

eFortuna - Despre casa de pariuri online

Site-ul eFortuna.ro este deținut și administrat de S.C. Bet Zone S.R.L., o companie din România, având sediul social în Splaiul Unirii, Nr. 165, Cladirea TN Offices, Etaj 5 - 7, București, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul București cu numărul J40/8632/2015, Cod unic de înregistrare 34774502. Bet Zone este licențiată în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licența cu numărul L1160665W000326 valabilă de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

Brandul eFortuna.ro face parte din grupul FEG (Fortuna Entertainment Group) cu sediul principal în Olanda și prezent pe mai multe piețe europene printre care Cehia, Slovacia, Polonia, Croația și România. În România brandul este live din 2015 având atât prezență în mediul online cât și land-based cu peste 750 de agenții la nivel național.


Crearea unui cont online pe eFortuna

Pasul 1: Accesați pagina eFortuna

Pasul 2: Dați click pe “Înregistrare” în colțul din dreapta sus al paginii

Pasul 3: Introduceți datele personale obligatorii și Codul Promoțional daca există, confirmați Termenii și Condițiile site-ului și dați din nou click pe “Înregistrare” în partea de jos a paginii


Verificarea unui cont online pe eFortuna

Pentru a face verificara contului de joc este necesar să faceti o copie/poză color, clară și completă (vizibil toate cele 4 colțuri ale buletinului) a cărții de identitate, autentificarea în contul de joc in secțiunea “Contul meu” printr-un click pe numele dvs de utilizator din colțul din dreapta-sus a ecranului. La apariția ferestrei de tip Pop-up faceti click pe Setări și Verificarea identității. Aici veti găsi 3 secțiuni de încărcare unde veti da click pe Adaugă și veti fi redirecționat în dispozitivul dvs pentru încărcarea documentului, după selectarea fisierului dati click pe Încarcă. Dacă ati respectat toți pașii anteriori, vi se va afișa mesajul Documentul a fost încărcat cu succes! . Din acest moment termenul de verificare a documentului este de maxim 48 de ore


Alimentarea unui cont online pe eFortuna

Metodele de depunere valabile pe site-ului eFortuna.ro sunt următoarele:

 •     Agențiile Fortuna
 •     Card bancar (MasterCard/Visa/Maestro)
 •     Skrill
 •     Neteller
 •     Paysafecard


Alimentarea unui cont online din agentiile Fortuna

Pentru a efectua o depunere prin intermediul agențiilor Fortuna, trebuie să mergeti într-o agenție stradală Fortuna unde este necesar să precizati operatorului prezent în agenție, faptul că doriți să efectuati o depunere online și să îi prezentati actul de identitate pentru identificarea contului de joc.

După ce depunerea a fost efectuată, banii vor fi vizibil instant în soldul contului de joc.


Retragerea fondurilor dintr-un cont online pe eFortuna

Metodele de retragere valabile pe site-ul Fortuna.ro sunt următoarele:

 •     Card bancar(MasterCard/Visa)
 •     Transfer bancar
 •     Neteller
 •     Skrill
 •     Cashpoint, reprezentând retragerile prin intermediul agențiilor Fortuna.

De retinut ca indiferent de metoda de retragere aleasă de dvs, este necesar ca acea metodă de plată să fi fost utilizată la alimentarea contului de joc. 


Retragerea fondurilor dintr-un cont online prin intermediul agentiilor Fortuna

Pentru a solicita o cerere de retragere prin intermediul agențiilor Fortuna, este necesar să accesati secțiunea Contul meu printr-un click pe numele dvs de utilizator din colțul din dreapta-sus a ecranului apoi selectati opțiunea Tranzacții și apoi Retragere de unde trebuie să alegeti metoda de retragere Cashpoint, să introduceti suma pe care doriti să o retrageti în câmpul Sumă, să selectati din lista de mai jos adresa agenției de unde doriti să ridicati suma retrasă iar mai apoi să apasati butonul Retragere.

Asigurati-va că în momentul în care înregistrati cererea de retragere veti selecta exact adresa agenției în care doriti să va prezentati pentru înmânarea sumei deoarece orice cerere de retragere va fi procesată doar către agenția pe care dvs o selectati

eFortuna - Plasarea unui pariu online

Pentru a plasa un pariu online pe site-ul eFortuna.ro trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

 1. Alegeți tipul de pariu: Pre-meci (sectiunea Pariaza Online) sau Live (sectiunea Pariaza Live)
 2. Alegeți tipul de eveniment pe care doriți să pariați: Sportul, Competiția, Meciul
 3. Alegeți tipul de pariu pe evenimentul selectat: 1X2 (Echipa câștigătoare), Mai multe goluri, Scor correct, etc.
 4. Dați click pe cota din dreptul tipului de pariu selectat
 5. Evenimentul va fi adăugat pe Biletul de pariuri. Introduceți suma pe care doriți să o pariați și dați click pe butonul Pariaza acum
 6. Verificarea unui pariu online pe eFortuna.ro

În situația în care avetii pariuri deschise ce au fost plasate înainte de actualizarea platformei sau doriti să revizuiti validarea acestor pariuri, va rugăm să accesati Contul dvs de joc din colțul din stânga-sus a paginii iar in secțiunea Sumar veti regăsi secțiunea Arhivă pariuri unde puteti revizui tot istoricul.

Statusurile biletelor de pariuri pe baza cărora puteti filtra oferta de pariere sunt:

    • Plătit - acest status este afișat pentru un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind câștigător iar suma aferentă a fost atribuită contului dvs de joc. Acest status este reprezentat de o pictogramă verde

    • Pierdut - acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost validat ca fiind necâștigător. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare roșie.

    • Pariat - acest status reprezintă un bilet de pariuri plasat ce a nu fost încă validat. Acest status este reprezentat de o pictogramă de culoare gri.

    • Plătit anticipat -acest status reprezintă un bilet de pariuri ce a fost închis la alegerea dvs, prin intermediul opțiunii Early Cashout. Acest status este reprezentat printr-o pictogramă galbenă.


Bonusuri pariuri sportive pe eFortuna

    • Fortuna PLUS îți oferă o cotă mărită pentru anumite evenimente în cazul în care sunt plasate în cadrul unor pariuri de tip AKO. Cu creșterea numărului de evenimente aferente pariului AKO este mai mare, cota Fortuna PLUS va crește.

    • Multiplicatorul de cote (Bonus Dublu) reprezintă un bonus disponibil ca procent doar pentru pariurile sportive de tip AKO. Acest tip de bonus poate fi utilizat pe biletele de pariuri ce conțin între 5 și 20 evenimente, în funcție de condițiile specificate în Termenii și Condițiile campaniei în baza căruia a fost acordat. Acest bonus este acordat sub formă de procentaj din cotă direct pe biletul de pariuri în momentul în care sunt îndeplinite cerințele campaniei de bonusare. Acest bonus poate fi utilizat la o cotă minimă de 1,2 per selecție și o miză maximă plasată de 100 lei. Jucatorii vor putea utiliza acest bonus doar odata pe zi. Early cash-out nu este permis in cazul utilizarii acestui bonus.

    • Happy Hour este un bonus care va oferi jucatorului o crestere cu până la 120% a câștigului potențial pentru pariurile sportive de tip AKO cu cel putin 5 evenimente și o miză maximă de 100 lei. Jucătorii vor putea utiliza acest tip de bonus o singură dată pe zi. Bonusul nu poate fi cumulat cu alte tipuri de bonusuri precum Multiplicatorul de cote, Fortuna Extra, Fortuna Plus. Organizatorul va stabili prin oferta zilnica intervalul orar in care bonusul va fi activ.

    • Risk FreeBet este un bonus oferit de către Fortuna în urma pariurilor plasate de tine. Acest bonus constă în acordarea unui pariu fără risc astfel că, următorul bilet de pariuri plasat după creditarea unui astfel de bonus în contul tău de joc , va fi considerat fără risc. În acest sens, dacă biletul tău de pariuri va fi validat ca fiind necâștigător, miza plasată de tine îți va fi returnată în soldul contului de joc. Un Risk FreeBet poate fi acordat doar în urma unei campanii de bonusare astfel că te rugăm să te asiguri că ai parcurs Termenii și Condițiile de acordare aferente acestuia.

    • Lucky Loser îți oferă posibilitatea ca, în cazul în care ai plasat un bilet AKO ce a fost validat ca fiind necâștigător, să ți se returneze, totuși, un câștig. Pentru ca un bilet de pariuri de pariuri să se încadreze pentru Lucky Loser, este necesar să îndeplinească concomitent următoarele condiții:

 •     cota totală a biletului să fie mai mare sau egală cu 100
 •     cota fiecărui eveniment să fie maxim 4.00
 •     tipul biletului să fie AKO
 •     pe bilet să se regăsească minim 4 evenimente

În situația în care pe biletul tău Lucky Loser vei avea un singur eveniment pierzător, ți se va returna în contul tău de joc o sumă egală cu de 5 ori miza plasată. Pentru a beneficia de acest tip de bilet de pariu este necesar ca, din colțul din dreapta-sus a biletului tău de pariuri, să schimbi din AKO, în tipul de bilet Lucky Loser.


Oferta pariuri sportive pe eFortuna

Note pe scara 1-10 in functie de numarul de evenimente oferite si/sau functionalitate:

 1.     Oferta Pre-meci: 10
 2.     Oferta Live: 10
 3.     Live Streaming: 9
 4.     Cash-Out: 9
 5.     Pariuri Virtuale: 10
 6.     E-Sports: 7
 7.     Alte functionalitati: 9 (Pariuri Speciale, Forum, Editoriale, Stiri, Aplicatie pentru mobil)


eFortuna Oferta cazino

Site-ul eFortuna.ro oferă jocuri de casino din gama RNG (Sloturi, Jocuri de Masa, Jackpoturi) și Cazino Live (Blackjack, Ruleta, Baccarat) din partea mai multor provideri acreditați pe piața din Romania și nu numai: EGT, NetEnt, Greentube, etc. Jocurile de casino sunt disponibile numai pe site-ul eFortuna și nu în agențiile Fortuna.


Concluzii eFortuna

Puncte Forte: 

 •     Posibilitatea depunerii direct din agentii, fara card
 •     Bonus de inregistrare atractiv
 •     Aplicatie de mobil rapida si destul de interesanta

Puncte Slabe:

 •     Lipsa platformei de poker
 •     Pariorii au reclamat frecvent probleme cu echipa de Relatii Clienti

Alte Case de Pariuri

100% până la 300 RON de la Unibet

Fă-ți un cont la Unibet și fă prima depunere și vei primi 100% din prima depunere până la 300 RON. Valoarea primei depuneri trebuie să fie de cel puțin 25 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

100% până la 700 RON de la Maxbet

Maxbet oferă un bonus de prima depunere pentru toți jucătorii noi. Tot ce trebuie să faci e să depui minim 50 RON, să introduci codul BUNVENIT și vei primi 100% bonus până la 700 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

Până la 500 RON bonus de la Betfair

Înregistrează-te la Betfair folosind codul ZBAN01 și vei putea primi bonusuri de până la 500 RON (€100). Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€) și primești un bonus de 100 RON (20€). Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 1000 RON de la 888Sport

Jucătorii noi care își fac cont la 888Sport și fac prima depunere pot primi 100% până la 1000 RON. Bonusul și câștigurile derivate trebuie pariate pe 888sport în termen de 60 de zile. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

500 RON Free Bet de la NetBet

Înregistrează-te la NetBet și fă prima depunere și pune un pariu single sau combi cu o cotă de cel puțin 1.5 per eveniment cu miză minimă de doar 5 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.