star

Ponturi Copa America 2021? SportXpert are de toate!

SportXpert este locul potrivit pentru a găsi cote Copa America 2021 și ponturi Copa America 2021, aici unde comunitatea oferă pronosticuri pe bandă rulantă.

Ponturi Închise din Copa America 2021

Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 2.10
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 2.10
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.15
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Brazil sau Egal la cota 1.22
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Ambele Echipe Inscriu - Timp Regulamentar -> Da la cota 2.10
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 1X2 Final - A doua repriza -> Egal la cota 2.16
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Sansa Dubla - Timp Regulamentar -> Brazil or Argentina la cota 1.33
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Brazilia vs Argentina
America de Sud Copa America 2021 Câștigător - Tot Meciul -> Argentina la cota 2.38
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)
Columbia vs Peru
America de Sud Copa America 2021 1X2 Final - Timp Regulamentar -> Egal la cota 3.50
Pariază Început în urmă cu 1 an(i)

Copa America 2021

Copa America 2021 este alternativa pariorilor la Euro 2020, iar toate meciurile competiției sud-americane care începe pe 14 iulie, la miezul nopții, pot fi găsite și pe SportXpert.ro. Programul de meciuri al Copa America 2021, pronosticuri Copa America 2021 și toate cotele acestui turneu sunt disponibile membrilor comunității noastre.

Cele mai populare cote la Copa America 2021

Copa America este o competiție exotică pentru europeni, dar prezența unor superstaruri ale fotbalului de pe Bătrânul Continent, în frunte cu Lionel Messi și Neymar, îi asigură notorietatea. Organizată și ea într-o stare de incertitudine, după ce Columbia a refuzat să își mai onoreze statutul de organizatoare pe care îl câștigase alături de Argentina, Copa America a ajuns în Brazilia. Nici acolo nu a fost liniște, din cauza crizei Covid care a lovit țara și s-a ajuns ca inclusiv jucătorii brazilieni să protesteze împotriva acestei decizii, dar până la urma s-a decis să se meargă mai departe.

Pariorii, în mod evident, au urmărit evoluția lucrurilor, dar asta nu i-a împiedicat să analizeze asiduu piețele de pariuri deschise pentru această competiție. Printre căutările acestora, cele mai populare se numără ”cote câștigător Copa America 2021”, ”cote golgheter Copa America 2021” sau ”pronosticuri Copa America 2021”. Toate acestea pot fi găsite pe SportXpert.ro, acolo unde, ca parior, ai la dispoziție toate instrumentele necesare unei experiențe totale în timpul turneului sud-american.

Cote EURO 2020: Brazilia are prima șansă!

În mod evident, vedeta Copei America 2021 este tot Lionel Messi, jucătorul care de 15 ani, cel puțin, domină fotbalul mondial. În ciuda statutului său, argentinianul nu se poate lăuda cu niciun trofeu major la nivelul echipei naționale de seniori a țării sale. Tocmai din acest motiv, Argentina nici nu pornește ca favorită la ediția din acest an, dar acest lucru se întâmplă și pentru că țara gazdă are o generație extrem de valoroasă.

Brazilia este, deci, naționala care este cotată cu prima șansă la cucerirea trofeului, iar faptul că turneul se va desfășura pe propriul teren a întărit și mai tare acest statut. Naționala antrenată de Tite are o cotă de 2.20 pentru câștigarea trofeului și este urmată de marea rivală Argentina, care a primit o cotă de 4.50. Mai departe, pe podiumul favoritelor, dacă poate fi numit așa, este Uruguay, care are în veteranii Suarez și Cavani un cuplu încă redutabil. Celeștii staționează la cota 8.00 și sunt urmați de duetul Columbia – Chile, care au fost cotate fiecare cu 10.00.

La coada clasamentului se află Bolivia, al cărei succes ar aduce o cotă de 150.00! Deasupra acesteia este o altă țară fără o mare tradiție fotbalistică, Venezuela (50.00), iar puțin mai bine stau Peru, Ecuador și Paraguay, toate fiind în dreptul bornei 35.00.

Cote golgheter Copa America 2021: Messi e peste Neymar

Lionel Messi este, în ciuda eșecurilor la nivel colectiv, jucătorul emblematic al competiției. Totuși, jucătorul Barcelonei nu se poate lăuda nici pe plan individual cu prea multe performanțe în Copa America. Messi a câștigat Balonul de Aur al competiției în 2015 și cam atât, pentru că ultimul argentinian care a reușit să cucerească titlul de golgheter a fost Gabriel Batistuta, în 1995.

În privința cotelor pentru titlul de golgheter, Messi este pe primul loc, cu 4.00. Finalist de 4 ori al competiției, decarul argentinian este urmat de bunul prieten Neymar, care a primit o cotă de 4.50, iar podiumul este completat de o tripletă de vis: Luis Suarez, Edinson Cavani și Lautaro Martinez. Printre jucătorii cu șanse se mai numără și columbianul Duvan Zapata, jucătorul Atalantei primind cota de 10.00, la fel ca și Sergio Aguero și Richarlison.

Interesant este că Paulo Guerrero, peruanul care a cucerit de trei ori titlul de golgheter (2011, 2015, 2019) este cotat cu 40.00! Alexis Sanchez poate fi și el surpriza care aduce bogăția, pentru că jucătorul lui Inter Milano are o cotă de 30.00 pentru titlul de golgheter, la fel ca Angel Di Maria.

Pariuri Copa America 2021: Câștigă Brazilia și Argentina grupele?

În ultimii ani, Copa America a obișnuit să alinieze la start și naționale de pe alte continente, care au participat pe bază de invitație. Anul acesta, cele două locuri care ar fi trebuit să ducă numărul echipelor participante la 12 erau Australia și Qatar, ultimele două campioane din Asia, însă cele două nu au putut fi prezente din cauza programului încărcat.

Astfel, dintr-o Copa America structurată într-un format de 3 grupe cu 4 echipe, s-a ajuns la două grupe a câte 5 formații. În prima, Argentina a fost distribuită alături de Uruguay, Chile, Paraguay și Bolivia, în timp ce Brazilia a fost trimisă în grupa B, alături de Columbia, Ecuador, Peru și Venezuela.

În mod evident, cei doi granzi ai Americi de Sud sunt și în fruntea listei cu șansele la câștigarea grupelor. Argentina a primit o cotă de 1.70, în timp ce Brazilia stă și mai bine, la 1.40. Pentru locul 2, favoritele sunt Uruguay (3.50) și Columbia (4.50), în timp ce podiumul este completat de Chile (6.00), respectiv Ecuador (10.00). Cum primele patru echipe din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, există o miză importantă și pentru locul codașei, acolo unde Bolivia și Venezuela sunt favorite.

Cote speciale Copa America 2021: Câștigă Argentina tot în grupă?

Există și pariori care preferă și pariurile speciale, așa că am aruncat un ochi și pe cotele mai puțin obișnuite. De exemplu, Lionel Messi are o cotă de 3.00 pentru a fi golgheterul grupei A, catalanul fiind urmat de Lautaro Martinez (5.00), Edinson Cavani (6.00) și Luis Suarez (7.00). Sergio Aguero, Angel Di Maria, Alexis Sanches și Eduardo Vargas vin și ei din spate, la borna 13.00.

Un punctaj maxim al Argentinei în grupă vine cu o cotă de 7.00, în timp ce o câștigătoare a competiției cu victorii în toate partidele, indiferent de numele acesteia, aduce o cotă de 12.00. Brazilia are o cotă de doar 4.00 pentru a câștiga toate cele patru partide din grupă, în timp ce Venezuela are o cotă de 5.50 să piardă toate jocurile.

Pentru cel mai bun pasator decisiv al Copei America îl avem tot pe Messi în frunte, cu o cotă de 4.00. Acesta este urmat tot de Neymar (5.00), iar podiumul e completat de Firmino (10.00). Columbianul Edwin Cardona a primit cota 12.00 în acest top, în timp ce De Arrascaeta, Cuadrado, Di Maria și Richarlison sunt la borna 13.00.

Așadar, haideți pe SportXpert să ne bucurăm de premiile pe care le oferim, Tipsterul Lunii (4000 RON de la MaxBet) și Pariorul Super Activ (3000 RON de la Superbet). Să fie fotbal!