star

Competiții pentru pariori cu premii reale

SportXpert organizează lunar concursuri extraordinare cu premii serioase pentru întreaga comunitate socială de pariere. Le poti numi chiar campionatul pariorilor. Spre deosebire de casele de pariuri, unde trebuie să-ți riști banii tăi, la SportXpert poți să pariezi pe gratis și să câștigi pe bune!

Aceasta este șansa ta să îți împărtășești cunoștințele din sport cu alți pariori la fel ca tine și să câștigi bani din pasiunea ta pentru sport!

Cine poate participa într-un concurs al pariorilor?

Oricine are peste 18 ani își poate face un cont la SportXpert și poate participa la orice concurs disponibil. Dacă deja ai cont nu trebuie să îți faci griji deoarece nu doar utilizatorii noi se pot bucura de concursuri. Oricine poate participa.

Ca să poți participa (și câștiga) va trebui să ai cont și să publici ponturi pe sporturile tale preferate. Există mai multe tipuri de concursuri pe SportXpert precum Tipsterul Lunii și Pariorul Super Activ. Acestea sunt concursuri lunare, dar fiecare dintre ele are reguli diferite de participare. Ca să câștigi Tipsterul Lunii va trebui să postezi cât mai multe ponturi corecte, iar dacă la sfârșitul lunii să fii mai bun decât ceilalți tipsteri. Ca să câștigi Pariorul Super Activ va trebui să postezi cât mai multe ponturi pentru ca prietenii din comunitate să aibă de unde să se inspire.

Cum mă pot înscrie la acest campionat de pariuri?

Este foarte important ca înainte de a te înscrie la orice concurs să citești termenii și condițiile acestuia pentru a înțelege exact ce să faci. Ține minte că să participi la competițiile noastre nu presupune niciun cost din partea ta. Toate competițiile pentru tipsteri sunt gratis, iar premiile sunt pe bune. Tot ce trebuie să faci tu pentru a avea șansa de a câștigă o competiție de pariori este să ai un cont pe SportXpert, să-ți publici ponturile și să fii inspirat.

Ce pot câștiga dacă mă înscriu la aceste concursuri?

Concursurile de pe acest site sunt toate sponsorizate de către case de pariuri de top. Acestea se schimbă în funcție de ofertele mai bune pe care le putem găsi pentru ca tipsterii să aibă parte de cea mai bună experiență și cele mai tari premii. 

Odată ce te-ai înscris pe site poți intra în competiția Tipsterul Lunii, în competiția Pariorul Super Activ sau chiar în amândouă. Premiile se schimbă și devin din ce în ce mai bune, dar nu ar trebui să ratezi nicio oportunitate de a câștiga. La momentul acesta premiile active au o valoare de peste 7.000 RON. Nu credem că vrei să ratezi ocazia să îți încerci talentul, cunoștințele și norocul pe gratis și să câștigi pe bune!

Cum se face plata către câștigătorii SportXpert?

Câștigurile obținute din concursurile SportXpert se vor oferi sub formă de Free Bet (pariu gratuit) la casa de pariuri care sponsorizează concursul în luna respectivă. Fiecare casă de pariuri are termeni și condiții diferite pe care trebuie să le citești cu atenție, dar ideea rămâne aceeași. În general va trebui să rulezi suma câștigată o dată cu o cotă minimă, iar apoi câștigurile obținute cu ajutorul acestui pariu gratis se vor întoarce în contul tău de jucător sub formă de bani reali. 

Suma rezultată poți să o folosești ca să continui să pariezi pe sporturile, evenimentele și echipele tale preferate sau poți să îi retragi din cont și să faci cu ei ce vrei. 

Există mai multe metode de retragere a banilor. Cele mai multe case de pariuri folosesc transferul bancar și carduri de credit/debit Visa, Mastercard sau Maestro, dar uneori și e-wallet-uri ca Neteller, Skrill sau PaySafeCard. 

Alte bonusuri care pot fi folosite cu acest concurs al pariorilor?

În afară de premiile oferite în cadrul competițiilor vei vedea că la noi pe site există și o categorie specială de bonusuri pe care merită să o studiezi. Aici vei găsi niște bonusuri cu depunere extraordinare de la cazinouri de top pe care le poți folosi pentru a-ți mări bugetul, pentru a paria pe mai multe meciuri sau pentru a-ți spori șansele de câștig. 

Partea cea mai tare e că după ce câștigi premiul de la concursul lunii, folosești free bet-ul și câștigi bani reali, vei putea să combini suma aceea cu un bonus cu depunere și să ai șanse reale să câștigi și mai mult. 

Premiile sunt toate reale și valide. Casele de pariuri care le oferă sunt licențiate și de încredere. Deci dacă urmezi regulile și îți folosești cunoștințele și norocul vei putea să te distrezi și să câștigi premii în bani reali fără probleme. 

Înregistrează-te în competiția pariorilor oferită de SportXpert

E timpul să fii câștigător! Înregistrează-te azi pe SportXpert și apucă-te de treabă. Lună de lună premiul poate fi al tău. Abonează-te la newsletter-ul nostru dacă vrei să fii sigur că nu ratezi nicio nouă competiție sau eveniment. E prima dată când tot ce știi despre sport poate fi folosit pentru a face bani reali fără riscuri. Nu rata această oportunitate colosală!