star

Distractie mai multa cu un bonus la Casa Pariurilor

Oferta promotionala personalizata de la o casa de pariuri de traditie in Romania. Venim cu un bonus super simplu de revendicat si de deblocat, oferit in parteneriat cu Casa Pariurilor. Ai bonus 100% pana la 200 RON cu conditii de rulaj prietenoase pe care pariezi fara stres la un bookmaker licentiat. Citeste mai departe toate detaliile de care ai nevoie sa stii.

Pareri Casa Pariurilor

Bonusuri 9
Oferta LIVE 9
Oferta Pre-Meci 10
Pariuri Virtuale 10
E-Sports 7
Cash Out 9
Alte Functionalitati 8
LIVE Streaming 9
Metode de plata 10
Metode de retragere 9
Customer Support 10
Verdictul Sportxpert 9.2

Rating

(9/10)

Casa Pariurilor- Despre casa de pariuri online

CasaPariurilor.ro este deținut și operat de către HATTRICK - PSK d.o.o., Croația, Dugopolje, Leopolda Mandica nr.14, este înregistrat ca operator de date cu caracter personal în Croatia, drept oferit de Oficiul de Informații și Protecția Datelor, cu numărul de înregistrare 92265244213. Cu drept de organizare permanent a jocurilor de noroc online, acordat prin licența L1160652W000306 din data de 01.08.2016 valabilă până la 30.07.2026, de către ONJN pentru HATTRICK - PSK d.o.o., Croația, Dugopolje, Leopolda Mandica nr.14.

Casa Pariurilor este unul dintre cele mai populare, sigure şi versatile case de pariuri de la noi, care a reuşit să îşi fidelizeze jucătorii cu servicii de top. Pe lângă faptul că oferă siguranţă şi posibilitatea unui joc safe, fără griji, Casa Pariurilor ţine cont şi de detaliile principale pentru care jucătorii revin: adrenalina, distracţia şi câştigurile nelimitate.

Când vine vorba despre noutăți, în parerile despre Casa Pariurilor se menționează cel mai mult succesul cu care acest brand a îmbinat experiența din offline cu cea din mediul online. Jucătorii apreciază transmisiunile live ale celor mai importante evenimente, disponibile pe site-ul Casa Pariurilor. Evenimentele disponibile online pot fi urmărite de fani fără a fi nevoie să depună bani în cont sau să facă vreo altă plată.


Crearea unui cont online pe CasaPariurilor.ro

Pentru a crea un cont online pe Casa Pariurilor trebuie doar să urmezi completarea cu datele solicitate:

 1. Furnizarea datelor personale care constă în setarea unui nume de utilizator, stabilirea unei parole, furnizarea și confirmarea adresei de email
 2. Verificarea datelor personale ale viitorului membru Casa Pariurilor online, procedura care consta în precizarea numelui și prenumelui, datei de naștere, a codului numeric personal și a sexului, furnizarea datelor legate de adresa de domiciliu (țară, oraș, adresă, cod poștal) și a numărului de telefon mobil, precum și de configurarea fusului orar.
 3. Bifează câmpurile legate de recepționarea buletinelor informative ale site-ului și că ești de acord cu termenii și condițiile impuse de către operator, apasă pe butonul “Înregistrare” și ai devenit un membru la Casa Pariurilor.


Verificarea unui cont online pe CasaPariurilor.ro

Prin activarea contului de utilizator, puteți beneficia de toate opțiunile rezervate pentru utilizatorii de pariuri online.

Activarea este necesară pentru a putea depune sume mai mari de 880 lei și pentru a putea efectua retrageri. Pentru a vă activa contul trebuie să trimiteți o poză color a actului dumneavoastră de identitate de pe adresa de mail cu care v-ați creat contul la [email protected] Numele, prenumele, adresa și CNP-ul din actul de identitate trebuie să corespundă cu cele introduse de dumneavoastră la crearea contului. Un cont de utilizator poate fi activat numai de către persoanele care au împlinit deja vârsta de 18 ani. Prin activarea contului dumneavoastră de utilizator, acceptați toate 'Regulile de pariere' și 'Termenii și condițiile de utilizare', inclusiv orice posibile modificări ale acestora.

Alimentarea unui cont online pe CasaPariurilor.ro

Pentru a alimenta contul tau online este suficient sa iti accesezi sectiunea Contul Meu și sa selectezi metoda de depunere pe care vrei să o folosești:

 • Card Bancar (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)
 • Transfer Bancar
 • PaysafeCard
 • Skrill


Alimentarea unui cont online din agentiile CasaPariurilor

Banii pentru pariuri online pot fi transferați în contul de utilizator mergând personal în orice agenție Casa Pariurilor cu un document de identitate valid și numele sau numărul dumneavoastră de utilizator

În cazul în care efectuați o depunere prin intermediul unei agenții Casa Pariurilor, suma depusă va fi vizibilă imediat în contul dumneavoastră de pariere online.

Suma minimă cu care vă puteți alimenta contul de pariuri online prin intermediul agențiilor Casa Pariurilor este de 10 lei.

Dacă suma de bani transferată în contul dumneavoastră de utilizator nu este vizibilă așa cum a fost descris mai sus, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin email la adresa [email protected]


Retragerea fondurilor dintr-un cont online pe CasaPariurilor.ro

Pentru a retrage fonduri din contul tau online este suficient sa iti accesezi sectiunea Contul Meu și sa selectezi metoda de retragere pe care vrei să o folosești:

 • Card Bancar (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)
 • Transfer Bancar
 • PaysafeCard
 • Skrill


Retragerea fondurilor dintr-un cont online prin intermediul agentiilor CasaPariurilor

Puteți de asemenea să retrageți dintr-o Agenție Casa Pariurilor, trimițând în prealabil pe website o cerere de rezervare, în care veți selecta Agenția din care doriți să efectuați retragerea alături de suma aferentă. Cererea de retragere efectuată urmează a fi verificată si aprobată în scurt timp dacă este in conformitate cu Regulamentul de pariere. Nu există o sumă minimă de retragere prin această metodă.

O cerere de rezervare în agenție, întocmită pe site, poate fi anulată în decurs de cinci (5) minute. În situația în care suma nu este ridicată din agenție în intervalul afișat la secțiunea Retrageți fonduri – “Din Agențiile Casa Pariurilor”, aceasta va fi returnată automat și în întregime în contul de joc, după expirarea intervalului.


Plasarea unui pariu online pe CasaPariurilor.ro

Pentru a plasa un pariu online pe site-ul CasaPariurilor.ro trebuie să parcurgeți următorii pasi:

 1. Alegeți tipul de pariu: Pre-meci (sectiunea Sporturi) sau Live (sectiunea Live);
 2. Alegeți tipul de eveniment pe care doriți să pariați: Sportul, Competiția, Meciul;
 3. Alegeți tipul de pariu pe evenimentul selectat: 1X2 (Echipa câștigătoare), Mai multe goluri, Scor correct, etc.;
 4. Dați click pe cota din dreptul tipului de pariu selectat;
 5. Evenimentul va fi adăugat pe Biletul de pariuri. Introduceți suma pe care doriți să o pariați și dați click pe butonul "Trimiteti".


Verificarea unui pariu online pe CasaPariurilor.ro

Biletele de pariuri jucate online la Casa Pariurilor pot fi verificate cu ușurință. Odată ce te-ai autentificat pe site folosind numele de utilizator și introducând parola contului, va trebui să dai click pe butonul „BILETE” situat în colțul din dreapta de sus al ecranului.

Dacă dorești să fii mai specific în căutarea ta poți aplica diverse filtre. Spre exemplu, tipul biletului te ajută să alegi bilete la pariuri sportive sau bilete la loto, starea biletului te ajută să alegi între bilete în desfășurare, bilete stabilite câștigătoare și bilete stabilite necâștigătoare, locația te ajută să alegi dacă este vorba despre un bilet jucat online sau unul jucat offline și salvat în cont, PIN-ul poate fi introdus dacă vrei să cauți în mod specific un bilet unic, iar perioada te va ajuta să vezi anumite biletele într-un mod organizat, fie că este vorba de ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore sau un interval specific de zile.

Biletele de pariuri jucate în agențiile offline Casa Pariurilor pot fi verificare online, iar procesul este extrem de simplu, după cum urmează:

  1. Accesează site-ul casapariurilor.ro;
  2. Introdu codul PIN de pe bilet în căsuța pe care este scris „Verificați bilet (PIN)” și apoi apasă tasta Enter;
  3. În cazul în care nu ai acces la internet sau site-ul operatorului este oprit pentru mentenanță ai întotdeauna opțiunea de a merge într-o sucursală pentru a verifica dacă biletul este câștigător sau nu. Nu-ți face griji în acest sens, nu e nici o rușine să întrebi, chiar dacă te-au scos mai mult meciuri.


Bonusuri pariuri sportive pe CasaPariurilor.ro

BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE

Bonusul la prima depunereeste acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, , la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro. Pentru a vizualiza bonusul, jucatorul trebuie sa intre in contul sau de joc online, de pe desktop, tableta sau mobil, iar bonusul va fi vizibil in balanta de joc. Bonusul acordat trebuie pariat in intregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului Nu este permisa retragerea bonusului, inainte ca cerințele de rulare (1x valoarea bonusului) să fie îndeplinite. In situatia in care Jucatorii nu vor utiliza bonusul acordat, intr-o perioada de 30 de zile de la data acordarii, Bonusul va fi dezactivat automat. Bonusul este acordat unui jucător norocos o singură data.

Oferta pariuri sportive pe CasaPariurilor.ro

Note pe scara 1-5 in functie de numarul de evenimente oferite si/sau functionalitate:

 • Oferta Pre-meci: 10
 • Oferta Live: 9
 • Live Streaming: 9
 • Cash-Out: 8
 • Pariuri Virtuale: 10
 • E-Sports: 8
 • Alte functionalitati: 8 (Loto, Aplicatie pentru mobil)


Oferta cazino pe CasaPariurilor.ro

În această secțiune cele mai bine poziționate sunt sloturile, astfel încât putem remarca o serie de câteva jocuri noi care merită atenția jucătorilor datorită jackpot-urilor ridicate (de la câteva mii de Ron, așa cum este BetWitched, și până la peste 3 milioane Ron, aș acum este slotul Rambo). Aproximativ 75 de sloturi sunt disponibile în secțiunea de cazino (dintre care 7 sunt cu jackpot progresiv), 14 jocuri de masă (ruletă și blackjack) dar fără jocuri de baccarat sau video poker. Next Gen, EGT și Isoftbet sunt principalii furnizori de jocuri, ceea ce indică o calitate ușor peste medie a jocurilor disponibile în casino.

La loto oferta acestui brand este una super variată și care îi oferă jucătorului posibilități multiple de câștig, fiind prezente printre alte opțiuni de Mulți Loto, Kino Loto, Pennsylvania Tresure Hunt, Mega Millions sau Euro Millions. Sunt acoperite majoritatea statelor lumii, așa că atunci când vrei să ai parte de rezultate fenomenale joacă în secțiunea de loto a Casei Pariurilor.


Concluzii CasaPariurilor.ro

Avantaje:

 • Secțiunea de loto este una dintre cele mai bine reprezentate din România;
 • Transmisiuni live de calitate atât în varianta de desktop, cât și pe mobil;
 • Primul jackpot progresiv care este acordat pentru un joc virtual (cursele de ogari).

Dezavantaje:

 • Lipsa bonusurilor și a promoțiilor în secțiunea de pariuri sportive și a bonusului de bun venit în cea de cazino;
 • Piețe de pariere care nu oferă atât de multe combinații, precum celelalte agenții online;
 • Număr limitat de opțiuni de plată și de contact serviciu suport clienți.

Alte Case de Pariuri

100% până la 300 RON de la Unibet

Fă-ți un cont la Unibet și fă prima depunere și vei primi 100% din prima depunere până la 300 RON. Valoarea primei depuneri trebuie să fie de cel puțin 25 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

100% până la 700 RON de la Maxbet

Maxbet oferă un bonus de prima depunere pentru toți jucătorii noi. Tot ce trebuie să faci e să depui minim 50 RON, să introduci codul BUNVENIT și vei primi 100% bonus până la 700 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

Până la 500 RON bonus de la Betfair

Înregistrează-te la Betfair folosind codul ZBAN01 și vei putea primi bonusuri de până la 500 RON (€100). Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€) și primești un bonus de 100 RON (20€). Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 1000 RON de la 888Sport

Jucătorii noi care își fac cont la 888Sport și fac prima depunere pot primi 100% până la 1000 RON. Bonusul și câștigurile derivate trebuie pariate pe 888sport în termen de 60 de zile. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 500 RON de la eFortuna

Toți jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe efortuna.ro de la data dde 25.07.2019 pot revendica bonusul de bun-venit de 100% din prima depunere efectuată până la maximum 500 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.