star

Oferte si promotii speciale la Betfair Exchange

Pionierii bursei de pariuri sportive, si in acelasi timp casa de pariuri de renume international, acum licentiata si in Romania, isi cauta prieteni noi! Iti dam un pariu bonus de 150 RON la Betfair Exchange, indiferent ca faci sau nu parte din comunitatea SportXpert. Profita din plin si citeste tot ce ai nevoie sa stii in legatura cu detaliile tehnice referitoare la conditiile care se aplica acestei promotii.

Pareri Betfair Exchange

Bonusuri 9
Oferta LIVE 10
Oferta Pre-Meci 10
Pariuri Virtuale 6
E-Sports 9
Cash Out 10
Alte Functionalitati 10
LIVE Streaming 9
Metode de plata 9
Metode de retragere 9
Customer Support 8
Verdictul Sportxpert 9

Rating

(9/10)

Betfair Exchange - Despre casa de pariuri online

Fondat în iunie 2000, Betfair Exchange a fost primul exchange online si cel care a deschis calea. Este greu de imaginat acum, dar în 2000, comerțul cu sporturi pur și simplu nu era fost posibil decât dacă lucrai pentru o casa de pariuri.

În loc să folosească case de pariuri tradiționale pentru a accepta pariuri, Betfair Exchange ne-a oferit opțiunea de a paria împotriva altor utilizatori printr-o parte terță de încredere.

Betfair Exchange acționează într-un mod similar cu o bursă. Betfair vă permite să folosiți schimbul lor pentru a potrivi pariurile cu alți utilizatori. Aceștia sunt responsabili pentru asigurarea echilibrării acestor pariuri. Aceasta înseamnă că nimeni nu trebuie să susțină că un pariu ar fi trebuit să câștige atunci când a fost pierdut sau invers. Într-un fel, Betfair acționează ca un arbitru și un serviciu de agent care va deține fonduri atât timp cât este necesar.

Fără un schimb reglementat, există mici opțiuni disponibile dacă doriți să plasați un pariu pe piața deschisă. Acest lucru îi obligă pe oameni să folosească o casă de pariuri, care în mod tradițional oferă cote mai mici.

În schimbul furnizării acestui serviciu, Betfair percepe un comision pentru toate pariurile câștigătoare. Acesta este de obicei de 5%, cu toate acestea, pentru pariorii cu volum mai mare și comercianții de succes, taxele pot varia.


Crearea unui cont online pe Betfair Exchange

Pentru a inregistra un cont Betfair Exchange urmariti aceiasi pasi ca la Betfair Sportsbook.


Verificarea unui cont online pe Betfair Exchange

Pentru a verifica un cont Betfair Exchange urmariti aceiasi pasi ca la Betfair Sportsbook.


Alimentarea unui cont online pe Betfair Exchange

Pentru a alimenta un cont Betfair Exchange urmariti aceiasi pasi ca la Betfair Sportsbook.


Retragerea fondurilor dintr-un cont online pe Betfair Exchange

Pentru a retrage fonduri dintr-un cont Betfair Exchange urmariti aceiasi pasi ca la Betfair Sportsbook.


Plasarea unui pariu online pe Betfair Exchange

Pe platforma Exchange sporturile disponibile sunt afisate in lista din stanga. Daca vei alege un sport iti vor aparea apoi, tot in acea lista, atat competitiile de top, cat si posibilitatea de a vedea toate competitiile din oferta.

Odata aleasa competitia vei vedea partidele programate in urmatoarele zile din acea competitie. Pentru a vizualiza intreaga oferta, selecteaza meciul pe care vrei sa pariezi.

Alege daca doresti sa mizezi pe faptul ca acel pont va avea loc (Back sau Pro, coloana cu albastru) sau ca nu va avea loc (Lay sau Contra, coloana cu roz).

De mentionat ca atunci cand mizezi pe Lay (Contra) suma pe care risti sa o pierzi reprezinta valoarea cotei inmultita cu miza. De asemenea, la fiecare pariu plasat pe Betfair Exchange ti se va retine un comision. Acesta este determinat de castigurile nete, valoarea de baza a pietei si valoarea reducerii.


Bonusuri pariuri sportive pe Betfair Exchange

Golden Goals

Prezice corect scorul în 6 meciuri și ai șansa de a câștiga jackpot-ul de 1.000.000 RON. Anticipează-le corect pe toate 6 și premiul e al tău.

În cazul mai multor câștigători, jackpotul va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Pentru rundele în care nu se câștigă jackpotul, vor exista premii săptămânale ale rundelor pentru preconizarea corectă a scorurilor după cum urmează:

 • 2 scoruri corecte - 10 RON (2€/£/$) bonus
 • 3 scoruri corecte - 25 RON (5€/£/$) bonus
 • 4 scoruri corecte - 250 RON (50€/£/$) bonus
 • 5 scoruri corecte - 1000 RON (200€/£/$) bonus


Oferta pariuri sportive pe Betfair Exchange

Note pe scara 1-5 in functie de numarul de evenimente oferite si/sau functionalitate:

 • Oferta Pre-meci: 5;
 • Oferta Live: 5;
 • Live Streaming: 5;
 • Cash-Out: 5;
 • Pariuri Virtuale: 1;
 • E-Sports: 4;
 • Alte functionalitati: 4 (Aplicatie pentru mobil, BetBuilder, Pariuri Speciale, Pariuri Politice).


Concluzii Betfair Exchange

Avantaje:

 • Betfair oferă clienților posibilitatea de a egala pariurile oponente (back/lay);
 • Betfair tinde să aibă cote mai bune decât casele de pariuri tradiționale, datorita evenimentelor controlate de clienți.

Dezavantaje:

 • Lichiditatea poate deveni o problema pe anumite tipuri de pariu;
 • Casa retine 5% comision din orice pariu castigator.

Alte Case de Pariuri

100% până la 300 RON de la Unibet

Fă-ți un cont la Unibet și fă prima depunere și vei primi 100% din prima depunere până la 300 RON. Valoarea primei depuneri trebuie să fie de cel puțin 25 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

100% până la 700 RON de la Maxbet

Maxbet oferă un bonus de prima depunere pentru toți jucătorii noi. Tot ce trebuie să faci e să depui minim 50 RON, să introduci codul BUNVENIT și vei primi 100% bonus până la 700 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

Până la 500 RON bonus de la Betfair

Înregistrează-te la Betfair folosind codul ZBAN01 și vei putea primi bonusuri de până la 500 RON (€100). Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€) și primești un bonus de 100 RON (20€). Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 1000 RON de la 888Sport

Jucătorii noi care își fac cont la 888Sport și fac prima depunere pot primi 100% până la 1000 RON. Bonusul și câștigurile derivate trebuie pariate pe 888sport în termen de 60 de zile. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.

Recomandat

100% până la 500 RON de la eFortuna

Toți jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe efortuna.ro de la data dde 25.07.2019 pot revendica bonusul de bun-venit de 100% din prima depunere efectuată până la maximum 500 RON. Se aplica Termenii si Conditiile casei de pariuri.