star

SportXpert „lovește” cu premii de 15.000 RON la Euro 2020

Euro 2020 este competiția pe care toți microbiștii o așteaptă de cel puțin un an, chiar mai bine. SportXpert s-a pregătit corespunzător pentru membrii comunității și, drept răsplată pentru loialitatea arătată, punem la bătaie 15.000 RON cu ajutorul partenerilor noștri de la Superbet și Get's Bet. În rândurile care urmează, veți afla exact structura competițiilor organizate cu ocazia Europeanului, dar și modul de desfășurare al acestora. 

SportXpert își dorește ca sărbătoarea fotbalului pe care un turneu final de asemenea calibru o reprezintă să fie onorată cum se cuvine. De aceea, planul nostru a fost fundamentat pe două principii de bază. Primul este, în mod natural, distracția, pentru că vrem ca toți confrații noștri din comunitate să se bucure de fotbal, în particular, și de sport, în general, cu zâmbetul pe buze. Apoi, ne-am gândit la incluziune, deoarece vrem ca toți dintre voi să aveți o șansă reală la câștigarea premiilor. 

 

Ponturi Euro 2020: Super-Maratonul Fotbalului vine cu premii de 5.000 RON 

 

Cea mai importantă competiție pe care am pus-o la cale se numește, sugestiv am zice noi, Super-Maratonul Fotbalului. Și asta pentru că se referă la întregul turneu final. Superbet oferă pentru acest concurs premii în valoarea totală de 5.000 RON, sumă care va fi împărțită de 20 de membri ai comunității SportXpert. 

Euro 2020 debutează pe 11 iunie, de la 22:00, cu meciul Turcia – Italia, ce urmează să se dispute pe Stadio „Olimpico” din Roma. Finala, care se va desfășura pe istoricul „Wembley” din Londra a fost programată fix 31 de zile mai târziu. În tot acest interval, se vor juca 51 de meciuri, iar pentru a fi eligibili în ierarhia Super-Maratonul Fotbalului ar trebui să oferiți minimum 40 de ponturi pentru Euro 2020. 

Cel care la finalul Europeanului va înregistra cel mai mare Profit, va câștiga un premiu de 1.000 RON, iar pentru locurile următoare recompensele sunt de 800 RON, respectiv 600 RON. Primii 20 din această ierarhie vor fi eligibili pentru răsplata care va veni sub forma unui FREE BET, iar în cazul unei egalități, e bine de menționat că intervine Randamentul. 

 

3.000 RON pentru cele mai bune cote Euro 2020

 

Un turneu final e, însă, în primul rând o cursă de anduranță pe care suntem convinși că unii dintre noi nu o vor putea duce la capăt cu succes. Tocmai din acest motiv, am decis să oferim și premii pe etape, iar prima parte a turneului este cea mai consistentă.  

Euro 2020 vine pentru a doua oară cu 24 de echipe la start, naționale care au fost împărțite în 6 grupe. Așadar, vom avea câte 12 jocuri în fiecare rundă a primei părți, iar pentru fiecare segment de competiție Superbet oferă câte 1.000 RON. Așa au luat viață Super-Debutul Grupelor Super-Nucleul Competiției și Super-Judecata celor 24. Astfel, cei mai buni 10 jucători în aceste 3 etape își vor împărți cei 3.000 RON aferenți, câștigătorul fiecărei etape urmând să fie recompensat de Superbet și SportXpert cu un FREE BET în valoare de 300 RON. Celelalte locuri de pe podium vor încasa FREE BET-uri de 200 RON, respectiv 150 RON, în timp ce ceilalți 7 premianți vor primi câte 50 RON.  

Important de știut e faptul că pentru a fi eligibili pentru aceste premii, trebuie să furnizați cel puțin 10 ponturi Euro 2020 pentru fiecare etapă a grupelor. 

 

Fazele finale vin cu încă 2.000 RON 

 

Din punct de vedere fotbalistic, bătaia peștelui, cum se zice, se dă în fazele eliminatorii ale Euro 2020, acolo unde cele mai bune echipe ale competiției vor da piept una cu alta. Superbet furnizează și aici o serie de premii de anvergură, în două tranșe.  

Primul segment de meciuri este cel format din optimile de finală, care se numește Super-Înjumătățirea Campioanelor. Cei 1.000 RON pe care comunitatea îi are la dispoziție în această fază vor fi împărțiți la fel ca cei aferenți etapelor din grupă. Amendamentul e că pentru a intra „în cărți”, e nevoie să oferiți ponturi Euro 2020 la cel puțin 7 din cele 8 meciuri. 

Celelalte 7 meciuri care mai rămân neacoperite, adică sferturile de finală, semifinala și finala, au fost grupate într-un calup, Super-Finish-ul Turneului, a cărui recompensă este tot de 1.000 RON. Aici, condiția este ca cel puțin 6 meciuri să fie acoperite cu ponturi. 

 

5.000 RON în Free Bets de la GET 'S BET

 

Un pilon esențial al comunității noastre îl reprezintă, așa cum bine știți, pagina de Facebook, motiv pentru care am decis să răsplătim și activitatea de acolo. Alături de Get's Bet, partenerul nostru, vom oferi Free Bet-uri în valoare de 5.000 RON pe parcursul Euro 2020 celor mai inspirați prieteni de-ai noștri de pe pagina SportXpert.  

În fiecare zi a Europeanului, vom alege un meci reprezentativ, iar premiul este de 100 RON. Ce trebuie să faceți? E simplu! Scrieți în secțiunea comentariilor care credeți că va fi scorul final al respectivei partide, dați tag unui prieten și distribuiți (share) postarea respectivă. Cei care au ghicit rezultatul, vor intra într-o tragere la sorți pe random.org pentru a desemna câștigătorul final. Acesta împreună cu prietenul nominalizat anterior vor primi câte un Free Bet de câte 50 RON pe Get's Bet. 

 

Așa că, Xperții noștri, haideți să ne bucurăm de fotbal și să ne înveselim în timp ce ajutăm prietenii din comunitate să câștige alături de noi.