star

SportXpert introduce comparatorul de cote la pariuri

Așa cum am anunțat și pe Facebook cu ceva timp în urmă, cautăm în permanență soluții noi pentru a ne ajuta userii să își mărească șansele de câștig atunci când pariază online. Citește mai jos despre noul sistem de afișare a pronosticurilor pentru orice eveniment sportiv și cât de simplu găsești cele mai bune cote. 

Introducere: Ce înseamnă un comparator de cote?

Am luat ca exemplu site-ul BetBrain.ro care este versiunea celebrului BetBrain.com, cel mai important brand din industria de “odds comparison” (comparare de cote online); O analiză mai atentă ne-a făcut să ne dăm seama că este serviciul perfect pentru a fi combinat cu pronosticuri. Ce a ieșit din această împerechere? Haide să vedem împreună!

Avantajul cotelor mai mari pe termen lung și rolul esențial al comparatorului de cote

“Cunoașterea este antidotul fricii”, iar dacă ne luăm după acest proverb, zicala se aplică și în cazul pariurilor. Casele de pariuri nu vor oferi întotdeauna aceleași cote, fiecare dintre acestea având propriul sistem al identificării factorilor care generează cota finală a unui eveniment sportiv. 

La prima vedere, o diferență mică de cote poate părea nesemnificativă pentru un "ochi neformat", dar cei care pariază pe termen lung vor înțelege beneficiile. Să luam un exemplu concret: Ești jucător la pariuri care preferă să joace cote de maxim 1.30. Pariezi doar pe echipe mari și în formă, și întotdeauna când acestea joaca împotriva unor echipe cu mult sub valoarea favoriților. 

Plasezi 10 lei pentru a câștiga 13, adică profitul unui pariu câștigător iți aduce 3 lei câștiguri. Faptul că o altă casa de pariuri poate considera că echipa favorita pleacă de la cota de 1.40  nu înseamnă neapărat un semnal de alarmă ci pur și simplu bookmakerul a calculat factorii în mod diferit. Iar asta înseamnă oportunitate de a profita de un pariu cu valoare mai ridicată, mai exact avem de-a face cu un Value Bet (Pariu de valoare) despre care poți citi în detaliu apăsând aici

Mergem în continuare cu presupunerea și aflăm că echipa favorită va câștiga respectivul meci, așa cum ne-am fi așteptat iar tu ai fi putut să scoți profit de 4 lei. Probabil că iți vei spune "Este doar un leu pe care îl puteam face în plus, nu mai contează, oricum am câștigat".

Daca însă ai face un calcul pe termen lung, ți-ai da seama că un pariu, zilnic făcut cu ajutorul comparatorului de cote, iți poate ridica anual câștigurile cu 25% sau chiar mai mult. Calculul vine cam așa pentru exemplul de mai devreme: 365 de zile în care zilnic prinzi o cotă de 1.30 pe miză de 10 lei iți va returna anual un profit total de 1095 lei. Folosind un comparator de cote pentru a găsi același tip de pariu, însă cu cote de 1.40, vei aduna în conturile tale 1460 de lei doar din profit! 

Regulile sunt simple, trebuie ca pariul tău să fie câștigător, și să te folosești de comparatorul de cote de pe SportXpert pentru a vedea la ce casă de pariuri găsești o cotă marită pentru un eveniment, care teoretic, este sigur să se adeverească.

Comparator cote SportXpert

Cea mai bună cotă solistă pentru orice eveniment sportiv

De acum încolo singura ta grijă este să îți alegi cu atenție cel mai sigur pont postat de ceilalți pariori iar de restul ne ocupăm noi. Fiecare pagina individuală a unui meci are de acum pe lângă analizele postate de voi, userii noștri dragi, și cele mai bune cote pe care le puteți prinde la casele de pariuri online din România.

Începem prin a pune la dispoziție utilizatorilor cele mai bune cote pentru 1X2 (Victorie Gazde - Egalitate - Victorie Oaspeți), însă vom continua să adăugăm treptat și restul variantelor de pariere, astfel că de câte ori plănuiești să faci un bilet la pariuri, pe SportXpert afli de unde poti scoate suma cea mai mare pe un bilet pariat.

Afli media cotelor la pariuri și probabilitatea ca acestea să iasă “pe verde”

Pagina oricărui eveniment sportiv care îți trece prin cap, de exemplu fotbal, handbal, tenis, baschet sau chiar și sportul electronic (FIFA, CS:GO, DOTA 2) conține începând din luna Ianuarie 2021 următoarele informații: 

  • Poți compara cotele și poți identifica unde prinzi cota cea mai profitabilă
  • Iți arătam probabilitatea ca un rezultat din meci să se întâmple. Spre exemplu poți vedea șansele ca gazdele sa câștige, să fie un meci egal sau să câștige echipa oaspete.
  • Ponturile postate de useri (inclusiv tu), pentru ca să te hotărăști mai ușor ce anume să alegi atunci când vei paria cu bani reali. 
  • Ai cele mai mari cote la pariurile pe goluri, automat identificate de sistemul nostru și sortate în funcție de casa de pariuri online. 
  • Scor live cu statisticile meciului. 

Probabilitatea unui rezultat nu reprezintă neapărat realitatea din teren!

Foarte important de menționat acest lucru, deoarece există o linie fină între a prinde din timp cota cea mai mare și cu cea mai mare probabilitate și faptul că surprizele se pot produce oricând. 

Să dăm ca exemplu Premier League din Anglia, locul unde nu există certitudinea că rezultatul unui meci de fotbal rămâne bătut în cuie dinainte ca acesta să înceapă. Folosiți așadar noul nostru serviciu ca un simplu ghid suplimentar și nu luați ca atare informația reflectată de procentaje.

Cum găsești cele mai mari cote și ponturile la pariuri

Pentru cei care încă nu s-au familiarizat cu formatul site-ului nostru, cea mai buna cale de a găsi informațiile complete ale unui meci (cote, analize, ponturi pariuri) este sa vizitati sectiunea de Pronosticuri Azi, Pronosticuri Mâine sau Pronosticuri pe toată săptămâna și să apăsați pe unul din meciurile care au ponturi active. Acest lucru va deschide o nouă pagină unde veți putea afla toate informațiile explicate mai sus. Află mai jos care este “șmecheria”

Lipsesc ponturi la anumite meciuri? Adaugă-le tu și primești puncte bonus în clasamentul concursurilor cu premii de 9400 RON lunar!

Nu există pronostic pe un anumit meci? Aici poți interveni tu! Înregistrează-te pe site și postează ponturi la pariuri iar pentru fiecare meci la care apuci să postezi înaintea altor pariori, primești puncte suplimentare care vor conta în clasamentele finale din fiecare lună în care desfășurăm concursurile Tipsterul Lunii, Pariorul Super Activ și Pariorul Popular!

Noul format al paginilor cu ponturi sportive continuă să facă parte din SportXpert, comunitatea de social betting (prima din România) unde premiem în fiecare lună tipsterii care postează pronosticuri!

Oferim premii de 9400 de lei sponsorizați de Superbet, Maxbet și Betfair, iar dacă vrei sa pui mâna pe o parte din acești bani, te invităm să te înregistrezi pe site și să adaugi gratuit ponturile tale. Află mai multe despre aceste concursuri pentru pariori apăsând linkul către pagina de Competiții pariuri. 

Întrebări frecvente

Ce înseamnă comparator de cote?

O unealtă online care calculează automat cele mai mari cote oferite de casele de pariuri. Aceste cote pot avea diferențe consistente (uneori chiar și cu 50% diferență) în funcție de bookmaker și de piața de eveniment al unui meci. 

Potențialele sume care se pot câștiga folosind comparatorul de cote pot aduce mai mulți bani în buzunarul pariorului, acesta reușind să identifice cu ușurință o oportunitate cu ajutorul unui astfel de serviciu. 

Cât de importantă poate fi o diferență între cotele caselor de pariuri?

Foarte importantă! Pariurile câștigătoare care au fost prinse cu cele mai mari cote disponibile pot sa facă o diferență majoră pe termen lung! 

Să presupunem că joci doar pariuri sigure și pariezi 30 lei zilnic pentru a face profit de un leu în fiecare zi. Identificarea aceluiași pariu oferit de o altă casă de pariuri însă cu cotă mai mare de 5%, ar transforma câștigul tău anual de la 365 de lei la 730! Asta da practică de parior profesionist!

Trebuie să plătesc pentru a beneficia de serviciul comparatorului de cote de pe SportXpert?

Nu! Singurul lucru pe care îl cerem “la schimb” este să te înregistrezi pe site și să adaugi pronosticuri sau ponturi (dacă te pricepi) pentru ca împreună să ajutăm cât mai mulți pariori să câștige!

Pariază responsabil

Îți dăm cote de top și îți afișăm ponturi aproape sigure la pariuri însă dacă un lucru este 100% sigur în lumea pariurilor online, acel lucru este că pariatul responsabil trebuie sa predomine! Jocurile de noroc pot provoca dependență, probleme financiare sau de sănătate. 

Te rugăm să păstrezi un echilibru atunci când plasezi pariuri pe bani reali. Niciodată nu încerca să pariezi mai mult decât îți poți permite, și mai ales niciodată nu paria mai mult în speranța că vei putea să recuperezi pierderi anterioare. Folosește site-ul jocresponsabil.ro dacă simți că pariatul excesiv a început să devină o problemă în viața ta.