star

Casa Pariurilor lansează Cashout plus noi funcții

Casa Pariurilor - Cashout plus alte actualizări interesante 

Cei de la Casa Pariurilor pare că au ascultat de comunitatea pariorilor care au punctat faptul că lipseau anumite funcții prezente la mai toți bookmakerii importanți.

Astfel că cei de la Hattrick Group nu au stat cu mâinile în sân iar în zilele ce urmează se vor aplica update-uri importante, aceste actualizări constând în implementarea unor noi funcții pentru parierea online cât și în agențiile stradale.

Nu uitați că puteți să vă deschideți un cont online prin intermediul SportXpert făcând click pe acest link: Vreau să deschid cont la Casa Pariurilor

Veți beneficia de bonusuri exclusive și de promoții avantajoase; De asemenea, puteți să citiți recenzia operatorului dar și informații importante cu privire la istoricul acestui brand, termeni și condiții de rulaj plus alte informații de folos. 

Să începem așadar cu lista noilor funcții ce urmează să fie implementate în aceasta săptămână. Important de reținut că siteul vă fi indisponibil pentru aproximativ 24 de ore, finalizarea acestui update fiind cel mai probabil gata în intervalul 7-8 Decembrie 2020.

Casa Pariurilor introduce Pariul Șansă: Ce înseamnă?

Biletele tale necastigatoare sunt istorie prin Pariul Șansă dacă urmezi câțiva pasi simpli. În primul rând, este necesar să ai cel puțin 11 evenimente pe bilet iar cotele să nu fie mai mici de 1.30 pentru fiecare eveniment în parte.

Pariu Sansa

Pro: Pariul Șansă se poate combina cu promoția Bonusul cât Casa, astfel că dacă citiți cu atenție regulamentul bonusului obținut prin SportXpert, îl puteți folosi și pentru acest tipuri de bilete.

Primești 10% returnări de fonduri din câștigul total care se împarte la cota meciului pierzător. Un mic dezavantaj este că acest sistem nu se poate juca concomitent cu evenimente care fac parte din Oferta Top și Bonus Tip.

Bonus cât Casa la Casa Pariurilor: Ce este și cum se obține?

Pariurile simple se vor încadra la această promoție unde jucătorul poate obține până la 150% extra pe biletele câștigătoare care conțin minim 26 de meciuri, indiferent de sportul ales.

Bonus Cat casa

Bonusul crește treptat în funcție de numărul selecțiilor, acesta începând cu 1% pentru un meci și ajungând până la acel 150% menționat anterior în cazul a cel puțin 26 de evenimente puse pe bilet. 

Pro: Cota minimă este de 1.25, destul de accesibilă dacă ne gândim câte surprize se petrec în ziua de astăzi în sport. Poți să combini bonusul cu pariul tip Șansă despre care am scris mai sus. 

Contra: Similar cu pariul tip Șansă, nu sunt acceptate meciuri din ofertele Top sau Bonus Tip.

Casa Pariurilor introduce Cashout – Cel mai așteptat update din partea pariorilor

În sfârșit cei de la Casa vor introduce Cashout-ul la pariuri. Cei care încă nu stiu ce înseamnă acest termen, puteți verifica acest articol unde am explicat în detaliu ce reprezintă această funcție prin care foarte mulți pariori își asigură un venit decent. Citește articolul aici: Ce este cashout?  

Cashout Casa Pariurilor

Pro: Faptul că în sfârșit putem să retragem o sumă din potențialul câștig atunci când nu suntem siguri de desfășurarea unui meci. Cu o mențiune aici pentru cei care nu sunt familiarizați cu astfel de sistem, cashout-ul este disponibil dacă aveți cel puțin un meci/eveniment în desfășurare.

O altă mențiune este că nu puteți da cashout unui bilet care are un eveniment deja pierdut sau foarte aproape de a fi pierdut. Anumite case de pariuri au o marjă de timp prin care pot bloca “datul banilor afară” în funcție de scor sau timpul rămas din meci.

Rămâne de văzut care sunt termenii și condițiile exacte atunci când această actualizare va fi implementata. 

Atunci când biletele voastre se încadrează pentru cashout, suma pe care o puteți retrage vă fi afișată undeva în partea inferioară a biletului. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă hotărați daca retrageți suma sau alegeți să mai aveți răbdare în speranța că evenimentele vor fi favorabile și vă pot aduce bani mai mulți.

Recomandăm să utilizați cu grijă această funcție, iar atunci când simțiți că nu sunteți 100% siguri pe un meci, cel mai indicat este să dați cashout, astfel că vă puteți asigura o sumă din câștigul maxim. Vorba aceea: “Decât deloc, e bine și așa!”.

Contra: Singura chestie care ar fi de criticat este că biletele care se pot incadra la cashout sunt cele în care s-au jucat pariuri simple. 

Cel mai probabil aceste pariuri simple vor reprezenta evenimente de genul ambele marchează, pariurile soliste sau șansă dubla și pariurile pe numărul de goluri (repriză sau tot meciul). Rămâne însă de văzut care vor fi piețele acceptate de cei de la Casa Pariurilor. 

Casa Pariurilor introduce Pariul Domino – Ce este acesta?

Pariul Domino pe scurt explicat este o asigurare că balanța voastră este în siguranță în cazul unor evenimente câștigătoare, sau mai bine spus, puteți căștiga “pe bucăți”. Acest sistem de pariere va fi disponibil atât în agențiile stradale cât și online. 

Pariu Domino la Casa Pariurilor

Pariul Domino (pariu progresiv) împarte biletul în grupuri de Pariuri Simple, acestea fiind evaluate în mod independent. Acestea sunt enumerate de la literele A până la litera M.

Cum funcționează: Dacă primul grup de pariuri este câștigător (grupul A), jumătate din balanță este plătită direct jucătorului, urmând că a doua jumătate să fie transferată ca miză pentru următorul batch (grup) de pariuri, în cazul acesta grupul B. 

Grupul B urmează aceleași reguli că și meciurile din grupul A, iar în cazul în care pierdeți, atunci miza care a fost deja plătită anterior este suma finală câștigată. 

Pe scurt, ți se plătește jumătate din miza pentru fiecare grup de meciuri câștigător până când se ajunge la un grup de meciuri pierzătoare. Astfel, daca mizezi 100 lei pe grupul A urmat de B, C, D, E și le câștigi, primești garantat 250 lei în cont. Daca următorul grup (F) este pierzător, ai siguranța că cei 250 de lei nu au cum să fie pierduți. 

Contra: Bonusul cât Casa nu se poate combina cu pariul Domino. De asemenea acest algoritm poate fi complicat în special pentru cei începători. De altfel vă sfătuim să evitați acest tip de pariu daca nu reușiți să înțelegeți 100% modul de funcționare. 

Pariu instant la Casa Pariurilor – De acum putem să mizam pe “repede înainte”

Indiferent pe ce dispozitiv sau platformă ne alegem să plasăm pariurile, cei de la Casa ne permit acum să selectăm rapid un meci pe care putem, de exemplu, să pariem imediat pe victoria gazdelor doar prin apăsarea prelungită a evenimentului (butonului).

Pariu Instant Casa Pariurilor

Ținând degetul apăsat pe selecția dorita va activa un mesaj pop-up și poți plasa instant acel pariu. 

Iată un lucru foarte “mișto” și punctul Pro al acestui update: Puteți să vă stabiliți o sumă presetată pe care o puteți folosi mereu la astfel de pariuri. Astfel, dacă vreți să pariați, să zicem, 20 de lei pe câștigătorul unui meci, (sau orice alt tip de eveniment) nu va mai trebui să introduceți mereu suma. 

Concluzia finală și câteva gânduri 

Sperăm că acest articol va fi folositor pentru voi și că profitul vă crește considerabil. Vă dorim bilete doar pe verde și nu uitați că un bilet câștigător la Casa Pariurilor începe pe siteul nostru. Cum? Lasă-mă să iți explic pe scurt ce înseamnă comunitatea tipsterilor SportXpert.

Lansat că prima platforma de social betting din România, am reușit să formăm o comunitate de pariori, oameni simpli ca și noi, care sunt pasionați de ponturi și pariuri. 

Pe platforma SportXpert poți paria gratuit și poți adăuga ponturi. Aceste ponturi te pot ajuta să câștigi mai des, sau poți tu să ajuți la rândul tău daca ești priceput! 

Fă-ți un cont gratuit și postează pronosticuri, fi cât mai activ, iar pentru asta iți răsplătim timpul petrecut oferindu-ți posibilitatea să câștigi o parte din premiile de 9400 lei puși la bătaie de Maxbet, Superbet și Betfair.

Daca vrei mai multe detalii despre concursurile pentru pariori, te rugăm să vizitezi secțiunea de Competiții unde poți afla toate detaliile. Iți mulțumim că ai citit acest articol și să ne auzim cu bine la următoarea postare!

Pariază responsabil la Casa Pariurilor!

Jocurile de noroc și pariurile pot provoca dependență, daune financiare cât și de sănătate. Te rugăm ca întotdeauna să menții o limită decentă când vine vorba de gambling. Nu paria mai mult decât îți poți permite să pierzi. Dacă simți că pariatul excesiv este o problemă în viața ta, te rugăm să faci o pauză sau să intri pe siteul jocresponsabil.ro unde poți găsi ajutor de la specialiști.